Avslöjande svar

Nä nu kan jag inte hålla mig längre. Här kommer sanningen om mig ;-)

1. Jag har faktiskt ätit middag i en manyatta mitt ute i Kenyas busch. Jag och Martin var på bröllopsresa i Kenya i tre veckor och då bodde vi hos vänner ute på en missionsstation. Där blev vi hembjudna på middag till en pastor som alltså bodde rätt spartanskt och oländigt till. Han tom. RÖJDE väg till sitt hus, för hand, för att han så gärna ville att vi skulle kunna köra jeepen ända fram till huset. Det gick NÄSTAN, men inte hela vägen. Fast det han kallade väg var mer ett dike... ;-) Men vilken gästfrihet. Kan ni tänka er gå ut och hugga fram en väg (låångt) för att jag ska komma och hälsa på ;-)

2. Jodå, visst har jag cyklat in i en traktorkärra. Med besked också! Och de andra höll på att skratta ihjäl sig. Hur kan man liksom missa en sån stor sak? Det kan man ju fråga sig... Men jag såg den faktiskt! Jag bara svängde inte... ;-) (Hjärnsläpp redan då, och då var jag inte ens mamma och kunde skylla på det..)

3. Min karriär som förskollärarstudent var kort. Knappt en termin. Men senare skulle jag ändå hamna som lärarvikarie i flera år och trivdes väldigt bra med det. Fråga mig inte hur jag tänker eller fungerar, jag vet nog inte själv!

4. Jojomensan! Snorklat i Röda havet har jag också gjort. För fyra år sedan när vi var på semester i Israel. How lovely!! Det gör jag GÄRNA igen!

5. Men... som ni då kanske redan listat ut, har jag INTE brutit benet på två ställen. Jag har inte ens brutit det på ett ställe. Ska sanningen helt och fullt fram så har jag aldrig brutit ett endaste ben i hela kroppen... någonsin.

4 kommentarer:

 1. Och du som sade att du inte hade några roliga/bra saker att skriva på din lista.
  Du HAR ju gjort HUR mycket HÄFTIGA saker som helst!!!
  Kramelikram

  SvaraRadera
 2. WOW!!!
  Lite bra av mig...

  Spännande liv har du haft förstår jag. Bra att du lyckats att inte bryta några ben på vägen ;-)

  SvaraRadera
 3. Jaha, min gissning var ju helt fel!*fniss*

  Det låter som du haft kul på din livsväg hittills trots lite små missöden då och då. Men de är ju tur att de händer så att vi får läsa om alla tokigheter!!
  Du skriver ju helt underbart!!!

  SvaraRadera