Vacker syster i Sundsvall

Har ju inte hunnit skriva om hur trevligt det var i Sundsvall på hela veckan. Men nu skriver jag det då äntligen. - Det var jättetrevligt i Sundsvall!! ;-)

Tågresan gick jättebra. Vi hade ju bokat Just nu biljetter i 1:a klass, eftersom de bara var en hundring dyrare än andra klass och det visade sig vara ett riktigt lyckokast. SÅ lugnt och SÅ skönt. Himlen för en trött trebarnsmamma :-)

Sundsvall var en trevlig stad tycker jag. Många, många vackra hus och en underbar å som rann genom stan. Trevliga fontäner lite här och där fanns det och god mat - icke att förglömma! Vi var på en SÅ mysig liten restaurang och åt. God mat, soft stämning, lugn och ro, precis vad jag gillar.

Syster yster hade förstås en supermysig liiiiten studentlägenhet och vi blev guidade runt till alla viktigheter (som tvättstugan ;-) med stor skicklighet. Tycker hon lärt sig stan fantastiskt bra på bara två veckor.

Japp, vi myste mest hela tiden som alla nog förstår och det kändes lite sorgesamt att åka ifrån sin darlingsyster på söndag eftermiddag. Fotade mycket, men har inte orkat mixtra med så många än. Men här kommer två iallafall, på "the sweetest girl in town", söstra mi!

Jag har mixat och trixat lite med dem i Photoshop. inte vet jag riktigt vad jag gjorde såhär i efterhand, men jag gillade färgen och känslan jag fick fram iallafall. Hoppas jag lyckas göra om det nån gång bara ;-)6 kommentarer:

 1. Jättefina foton Evelina! Och vad kul att du fick en bra liten "vilo-tur". ;)

  SvaraRadera
 2. Härligt att helgen var så mysig och fotona på din syster är ju underbara!
  Och vilken höstprakt du har både ute och inne, helt underbart... Kan inte adoptera mig!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbara foton!
  Låter som en perfekt helg:)
  Kramar om

  SvaraRadera
 4. Hoppsan! Där kom visst jag med på ett hörn... Jättefina färger, absolut! Jag är lite tveksam till motivet bara! Ha ha, ja det är väll så... man är ju aldrig nöjd med sig själv. Men, men det är ju sådär jag ser ut... :) Kram

  SvaraRadera
 5. Snyggt...

  Måste tipsa Martin om denna länk: http://www.pinchouse.se/site/hem.asp , kolla in Black Barn. Riktigt fräckt, kunde kanske börja bygga för dom :-)

  /T

  SvaraRadera
 6. Verkar som du haft en jättemysig helg hos din syster, fina foton blev det oxå!

  Liseberg är förresten öppet en eller möjligen två helger till*ler*.

  Vi syns på lördag!

  Kramisar Molle

  SvaraRadera