Tonight´s the night...

Ikväll är det dax. Det är kvällen då kanske min största utmaning någonsin väntar. Det är match! Mammorna möter P7 i fotboll.

Ge mig styrka! Kan någon tala om för mig hur detta ska gå till ;-) Det är över tjugo år sedan jag spelade fotboll "professionellt". Professionellt, i den mån man kan kalla Torestorps flicklag för proffessionellt, vi var väl mest en hop som alla ville ha bollen samtidigt och göra mål samtidigt.

Men nu är det då alltså dax för comeback. Det är väl något som de flesta fotbollsspelare av rang gör på ålderns höst, så varför skulle jag vara något undantag ;-) Sonen - motståndaren är förväntansfull, (han laddade med att detaljgranska matchen Elfsborg-Örgryte på plats igår... farligt...) Mannen är förväntansfull, han ser nog fram emot ett gott skratt. Den enda som kanske inte är fullt så förväntansfull är väl mamman i familjen, dvs. JAG.

Fotbollskläder ska man ha också. Vad är det? Inte tror jag att outfiten från åttiotalet passar iallafall, så jag får väl rota längst in i klädkammaren, där sorgligt nog motionskläderna ligger. De borde väl snarare ligga längst fram menar jag. Kanske i en underbar tidsspäckad, disciplinerad framtid att de får sin hedersplats där, där nu raggsockorna och mysbyxorna trånar i ensamt majestät ;-)

Well, girls, boys och alla andra som läser. Wish me good luck! Det lär behövas. Och håll tummarna för att jag inte ska bli allt för mosad och manglad av mina hårda motståndare. Jag ska strax börja ladda upp tror jag. Pasta till lunch. Och vet någon förresten något bra uppvärmningsprogram man kan köra samtidigt som man plockar ur diskmaskinen?

3 kommentarer:

 1. Det kommer att gå så bra så ikväll. Hejja mammorna:)
  Glöm nu bara inte kameran, detta måste vi få se foton på. Be mannen plåta lite.
  Kramar om

  SvaraRadera
 2. Låter som en underbar kväll. Ge gärnet bara!!

  Vill oxå se foton!!*ler*

  Ses på lördag! LÄNGTAR!!!

  Kramisar Molle

  SvaraRadera
 3. Hoppas det gick bra igår och att du har armar och ben i behåll!
  Kram

  SvaraRadera