Sjuk

Men kära nån, hur lyckades jag bli såhär megaförkyld. Jag som inte varit förkyld på... ja, jag vet inte hur länge. Så länge sedan är det. Men jag kanske fick igen alltihop på en gång nu då. Det har satt sig i bihålorna och där... sitter det fast kan man säga. Ipren och nässpray är mina bästa vänner och det är inte lätt att orka med att göra allt som "måste" göras. Hur kan man bli så "slut"?

Dessutom ska jag ju åka bort på fredag, så det är lita att fixa inför det. Både så att allt kan flyta något sånär friktionsfritt här hemma medans jag är borta och så att jag kan få en gôttig helg hos söstra mi i Sundsvall. Jag ska försöka orka med det idag. Det ska jag verkligen. Verkligen! (Försöker bara peppa mig själv lite med bilden färskt i minne att jag fick lägga mig raklång på golvet igår när jag skulle lägga in tvätt i garderoberna för att jag bara inte orkade mer...)

Men...idag är en ny dag. Ny nåd, nya krafter och ny ork (hoppas jag :-) ) Det ska nog gå bra!

Och idag var ett litet vitaminpiller jag lämnade på förskolan. Inga sura miner. Både brorsan OCH Erik var ju där. Då hinner man knappt säga hejdå. Upp å ner, ner å upp... Men det är iallafall lättare för mamma hjärtat, en dag som denna ;-)

2 kommentarer:

 1. Stackars dig. Jag skulle gärna flytta in i ert purjolöksland...
  Ät massor med vitaminer så du kan ha en toppenhelg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du snart mår bättre!Jag vet precis hur det känns.
  Hoppas att du får en toppenhelg hos din syster.

  Kramis Molle

  SvaraRadera