Online

Äääääääntligen har trögpropparna fått igång internet igen och jag har lyckligt strösurfat mest hela kvällen. När jag inte avvärjt potentiella slagsmål och skrikutbrott, bakat bröd eller hindrat sönerna från att äta upp ALLT brödet på en gång vill säga. Men det var gott, brödet alltså, så jag klandrar dem egentligen inte, fast lite är ju bra att ha kvar till frukost imorgon. Vill någon själv känna hur gott det luktade när bröddoften spred sig i huset så testa receptet på Mormors goda bröd inne hos Syster och Yster. Ganska sött, med UUUNDERBAR knaprig och brun skorpa och för mig fyllt med massa härliga minnen av min Mormor som bakade detta brödet när jag var liten. 

Dagarna under internetavbrottet har annars sprungit på i raketfart som vanligt. Son 2 och son 3 har kommit in i en "titta på mig så ska jag genast reta dig eller peta på dig eller slå dig någonstans fas" och kräver ohyggligt med tålamod av sin dyra moder just nu. Helst vill man hålla dem i var sitt rum, utan chans till närkontakt, mest hela tiden, men det är ju stört omöjligt så det är bara att försöka ladda tålamodskontot till max och bida tiden med ett leende (ibland något krystat dock) på läpparna. Någon dag, när som helst, vänder det säkert och de blir små rara pojkar som bara klappar om varandra kärleksfullt utan några som helst tjuvnyp. :-)

Ibland mellan gapandet kläcker de emellertid ur sig små roligheter. Som E 5 år, härom dagen när han diskuterade en djup fråga om tjuvar med storebror A 9 år.

E -Du A, när tjuvar kommer ut ur fängelset, blir de poliser då?
A -Näe, det blir de ju inte.
E -Nähä... blir de vanliga människor då då?
A -Men E, de är ju redan vanliga människor.
E -???.....Jasså....

Vilka invecklade funderingar de har de små liven. :-)

Jaha... och för att glädja någon pysselgalning därute ska jag också lägga ut två "gamla" kort som jag inte visat förut och det får avsluta dagens babbel. Nu ska jag läsa några gamla kokböcker som jag lånade med mig från jobbet och se om jag kan hitta några godbitar. Ett sant kvällsnöje!
På återseende!!!


11 kommentarer:

 1. Härligt att ha dig tillbaka!
  Jättefina kort.
  Kramar om

  SvaraRadera
 2. Hej, skönt att du är tillbaka.
  Har också två som inte kan se varandra utan att retas eller puttas eller något annat konstruktivt...

  SvaraRadera
 3. oh underbara kort! jag har ju oxå de papperna som du har använt på et översta kortet.. hm, kanske man ska lifta lite!=) Kul att du är tillbaka, du har varit saknad!=)

  SvaraRadera
 4. Hurra! Tillbaka igen- du är så välkommen...

  SvaraRadera
 5. Hej hallo!

  Tisdag kändes som en bra dag för en blogrunda. Hoppas allt är gott med dig och att du börjar ladda för första advent.

  Härligt - du är ute i etern igen

  Jag har gjort en kalender till ett projekt, med det menar jag att jag tillverkat en liten svensk med en bild för varje månad och med röda söndagar. Den är enkel men funktionsduglig. Du kan hämta hem den från min och systers blog. Det ligger med ett a4-blad med alla månaderna (bara att skriva ut – klippa och använda) samt en png-fil för varje månad.
  Du hittar den på;
  www.articsisters.blogspot.com

  Skriv gärna en kommentar så blir vi glada.

  Lisbet

  SvaraRadera
 6. Jaa, you´re back =D
  Välkommen tillbaka ut i cyberrymden!!
  Kraaam!!!

  SvaraRadera
 7. åh vad bra :)! fnissar lite åt diskussionen, den var fin på något vis. och så lider jag lite med dig (om du kanske lider lite med mig ;) ) för gnabbandes ungar är *suck*.

  för att folusera på det roliga istället; kul att du är tillbaka!

  SvaraRadera
 8. Så skönt att du är tillbaks och vilka otroliga kort du gjort.

  Jag har en liten utmaning till dig i min blog.

  Kram E

  SvaraRadera
 9. Haha, jag känner igen dina gossar i mina egna om jag säger så..! :-)

  Superfina kort! :-)

  SvaraRadera
 10. Så skönt att ha dig tillbaka, har ju saknat dig!

  Och sååååå skönt att höra att andras barn inte är som små prinsar hela tiden! :)

  SvaraRadera