Bloggen är bra å ha ibland

Satt här och funderade på hur jag skall göra min adventsljusstake i år och på hur den såg ut förra året. I min teflonhjärna så fastnar ju inget särskilt länge ;-) så någon adventsljusstake trädde inte fram ur minnet kristallklart precis. Verkligen inte! Där var snarare nattsvart och ekande tomt. Men så kom jag på det till sist, att i bloggen hade jag ju säkert något litet foto... och det hade jag ju såklart. Min lilla extrahjärna får jag väl kalla den nu, det kan verkligen vara bra att ha ibland :-)
Och hur den såg ut ja... det var såhär:
Undrar bara var jag har stuvat undan de där små söta terakottakrukorna... och plåthjärtanen... hoho bloggen? kan du hjälpa mig med det? Asch då, så specifik hade jag nog inte varit i mitt rapporterande tyvärr. Det är väl bara att dyka in bland lådor, dammtussar och spindlar i garderoben under trappen och leta i julröran då. Vi hörs... om jag hittar ut igen!

9 kommentarer:

 1. Känner mig precis som du. Vet att jag köpte en ny förra året men den är liksom uppslukad av jorden. Har letat överallt!
  Så det blev att köpa en på Kungsblomman idag.
  Skönt att veta att det är fler än jag som inte har fullkoll!
  kramisar

  SvaraRadera
 2. hallå vännen..
  jag kan fixa krukor om du vill!!
  kram anna

  SvaraRadera
 3. Vilket fint arrangemang, hoppas du hittar det... Jag tror att det ligger på din vind i lådan till höger om trappan :o)

  SvaraRadera
 4. va det den där plåten jag ville ha en bit av måntro??? =)
  /sis

  SvaraRadera
 5. Här är en till som tar till bloggen för att minnas, själv skall jag iväg och köpa en ny till oss idag för vår är nerplockad och undanstuvad där jag inte kan hitta den :(

  Kram E

  SvaraRadera
 6. Jättesöt variant - jag gillar! :-)

  SvaraRadera
 7. Har du hittat krukorna ännu?
  Superfin är den i alla fall så jag håller tummarna för att du hittar den.
  Kramar om

  SvaraRadera
 8. Haha, skönt att se att vi är många som letar efter våra jul-gömmor..! Jag har t o m en "pryl-källare" (matkällare där jag bara har vaser, krukor, julsaker mm), och ÄNDÅ lyckas saker komma bort. Märkligt! Kanske är de små hus-tomtarna som "lånar" grejorna?! Fint arrangemang var det iaf förra året!!
  Kram å PPP

  SvaraRadera
 9. Visst är det en bra uppfinning!! =)
  Jag kollar ganska ofta bakåt, och usch vad man glömmer bort saker.. ;)
  Kramis!

  SvaraRadera