Sommarlov

Det är hårda puckar minsann, såhär första dagen på sommarlovet. Mamman, som bundit studentbuketter i veckan tills fingrarna nästan blött, tänkte i sin enfald att när hon nu hade en ledig dag och ingen skulle iväg till skolan så kanske det skulle kunna gå att få vila lite. Men å pyttsan så fel hon hade i den tanken. Vila vad är det?

Inte gick det då mer än tio minuter efter det att barnen vaknat förrän de kivades, och inte gick det mer än tjugo minuter förrän de helt frankt deklarerade att de minsann inte hade något att göra och att det var sååååå tråkigt och trist och KUNDE de inte få ringa till några kompisar. 

O den arma mamman, hon ville bara lägga kudden över huvudet och låtsas att hon inget hört. Hur kan man ha tråkigt efter tjugo minuters sommarlov? Hur? Är det ens fysiskt möjligt? Strider det inte mot någon naturlag? Jo jag är nästan säker.

Men iallafall. De var söta igår på skolavslutningen pojkarna, de uttråkade ;-) Men ordentliga kunde de minsann inte vara när det skulle till att finfotograferas. So here it comes, de sanna bilderna av bröderna bäver i skolavslutningkläder. Håll till godo.

8 kommentarer:

 1. Ja det är väl bara 9 veckor kvar av lovet. Söta små pojkar du har. Riktigt i spexhumören.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Fniss! De är ju för söta! Ja, när de inte klagar vill säga... Får citera en kompis pappa, när hans barn kom å sa att de inte hade nå´t att göra : "Gå och gör det någon annanstans då!" Kanske du skulle prova det svaret?!! Nu ska väl jag oxå resa i säng... Kram

  SvaraRadera
 3. Ja dessa barn, de är för roliga. Filip är likadan, han älskar sina lediga fredagar, i 10 minuter, sen är han arg för att det inte finns någon kompis att ringa, för de går ju på dagis allihopa...
  Underbara foton trots allt. Härliga att scrappa!
  Kramar från en som ska iväg på scrapmara i Alingsås idag.

  SvaraRadera
 4. Evelina jag hade samma syndrom härhemma ..men tur va väl det att jag skulle storhandla på Willys...det gillar Olle ..ha ha vi syns på tisdag då får jag äntligen se ditt hem ... Marika

  SvaraRadera
 5. *fniss* vad söta de är! det är konstigt det där med ledighet... jag har för mig att det var det bästa jag visste, men min son tycker att det är sååå trist om jag inte underhåller honom.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det blev härliga bilder jag... Syns vilka små buspojkar du har...

  SvaraRadera
 7. Visst är det typiskt - det är likadant hemma hos oss i början av varje sommarlov. Allt är trist, ingen att leka med, det bråkas o kivas mellan dem osv. Tur det är likadant överallt ;-)
  Kram, HelenaN

  SvaraRadera
 8. Kanske inte så stilren foton men de är fulla med liv!!!!!

  Ha det så gott så ses vi!

  SvaraRadera