För mycket vill och för lite tid

Asch då, varför är det så mycket som man vill göra hela tiden. Helt plötsligt har jag blivit så förskräckligt sugen på att sy. Och allra mest sugen på att sy efter helt underbara mönster och med helt underbara tyger från Amy Butler. Se bara här...Mer underbart av Amy Butler finns att läskas av och kolla på HÄR. Och återförsäljare av mönster och tyger finns HÄR (nätshopping får det väl bli för oss svenskar av vad jag kunnat utröna.)
O, om dygnet bara hade dubbelt så många timmar så skulle jag klicka på köpknappen direkt och sätta mig och sy underbart söta klänningar, flashiga väskor, ljuvliga topar... suck, om bara...

9 kommentarer:

 1. Mycket snyggt och verkligen klatchiga tyger. Väskan var mycket fin.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Ååååå vad mycket fint! Ja, jag har oxå börjat projekt sy - små ugglor har jag fastnat i... Men tillsammans med projekt barn, projekt hus, projekt jobb, projekt scrap, projekt trädgård osv osv - så blir det ju som sagt inte så mycket tid kvar... Jag FÖRSTÅR dig så väl, min vän! Nå´n gång när vi blir pensionärer så kanske..!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Underbara saker. Det är rent livsfarligt att surfa på nätet...
  Kramar om

  SvaraRadera
 4. oooups..det hade jag visst glömt..vilken tid ska jag komma??

  har du skaffat en blogg till??

  kram anna

  SvaraRadera
 5. Uj vad mycket läckert. Nu väckte du min sy tarm. Undrar bara när jag skall hinna med detta???????????????
  Ha de gott vännen.

  SvaraRadera
 6. Ja du, det är inte utan att jag blir sugen, jag med. Gillar allt fast tunikorna är väl inte direkt för den här kroppen.

  Jag satt just och önskade mig ca 50 tim/dygn. Det vore perfekt...

  Hoppas ni får en underbart skön midsommar.

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Åhhh jag älskar också tygerna av henne! Har tänkt beställa många gånger men det har inte blivit av. Vi kanske borde göra en sambeställning du och jag, när man nu ska få tid att sy lite???

  Ha det bra! Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Snygga grejer! Tack för tipset!
  Erika

  SvaraRadera
 9. Sånt här är inte nyttigt för min plånbok att jag hittar... eller vem lurar jag, sånt där med massa förger å så är superjättefint på alla andra... Jag är och förblir en svartklädd variant.

  SvaraRadera