Velpotta igen...

Jag funderar och funderar... på om jag ska flytta mitt inredningsbabbel till en särskild hus och trädgårdsblogg. Men som vanligt kan jag inte bestämma mig :-) Hm hm hm.... Är det typiskt mig eller? 
Därför behöver jag DIN hjälp! Kryssa i det alternativ som passar dig bäst i min lilla undersökning här till höger, så får vi hoppas att jag kan bli något klokare och komma till ett beslut någon gång. Jag kan ju förstås inte lova något säkert ;-), men troligen... Ni är säkert mycket bättre på att bestämma än vad jag är :-)

Och du... smit nu inte iväg utan att rösta. Det säger jag dig!!!

4 kommentarer:

 1. hej vännen!!!

  jag tycker ju om din blogg precis som den är..gillar ju allt med dig..

  Stooor kram Anna

  SvaraRadera
 2. Nej behåll det här också det är kul att få läsa om allt möjligt här tycker jag i alla fall

  SvaraRadera
 3. Har lite hastigt tittat bakåt i din blogg. Kan konstatera att du har gått mer och mer över till inredning.
  Sen tycker jag nog att man ska vara lite försiktig, med att lägga ut sitt privatliv till "hela världen". Ett exempel: jag var på Himla häromdagen, träffade där en bekant som blev förvånad! Hade läst din blogg och sett att du skulle ha ett visst antal gäster= oss i Uppsala. Detta var ju inget "farligt" men det är skönt med lite privatliv, eller hur?
  Ja,ja, kanske jag är omodern, vad vet jag!? Bloggandet är kanske den nya formen av "skvallerpress", hänt i veckan! Kanske du ändå skulle dela upp inredning och familjen!? Som en dagbok där vissa utvalda har inloggning... ja,ja, detta är mina funderingar.
  Ha en välsignad dag, kram Ewa

  SvaraRadera
 4. Pernilla / pia7431 mars, 2008 21:34

  Jag röstade på att du ska ha kvar bloggen som den är, tycker det är roligt att läsa om lite blandat!

  SvaraRadera