Lotterna är dragna!

Nu har vi här under högtidliga former haft dragning i födelsedagslotteriet. Lottdragare tillika lotteriinspektörer var för dagen mina tre söner, vilka också passande nog är ledamöter i sällskapet för millmeterrättvisa. En dragning med mer rättvisa, moral och sanningsenlighet än den som nyss ägt rum hade vi knappast kunnat fått till alltså.


Vi började att dra vinnaren av de två små söta blomstersticksen. Aron var först ut och han lyckades dra en lycklig vinnare vars namn är...

Den andre lottdragaren, Noah, fick åta sig uppdraget att utse vinnaren av stenarna. Detta klarade han med glans och vinnaren heter härmed...
Sist men inte minst... eller, det där blev ju helt fel - sist OCH minst måste det ju bli - är Elia. Men trots sin minstighet drog han med stor bravur vinnaren av grattiskorten. En dam blev det denna gången också (kanske för att enbart damer kommenterade?! Jag bara gissar...) och hennes namn är...STORT grattis till alla vinnarna!! Om ni mailar mig ert namn/adress på evelinaahlgren[snabela]tele2[punkt]se så ska jag se till att vinsterna blir skickade till er under veckan som kommer. Och bara för att göra allt helt klart, vinstdragarna ingår INTE i priset! Jag behöver dem här hemma om ifall att jag skulle få för mig att ha en utlottning någon mer gång... ;-) Hoppas ni har förståelse för detta och inte blir allt för besvikna.

12 kommentarer:

 1. Så söta vistdragare.. det förstår jag att de inte ingår...dom verkar ju vara som födda för det där..och vraa med på bild!!
  kram A-C

  SvaraRadera
 2. vistdragare har jag då aldrig hört talas om... däremot VINSTDRAGARE!!
  sorry!!

  SvaraRadera
 3. ja dina pojkar är så goa..de får komma och leka nån dagar med mina pågar..
  ha det gott....
  kram Anna

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinnarna! Men om vinstdragarna inte ingår i vinsterna denna gången så kanske de kan lottas ut en annan gång?? Bara en tanke... ;)

  SvaraRadera
 5. hey! sota sma pojkar... men jag tror de behover aka till mormor och klippa haret...
  Ps. det nya tacoreceptet borde val hamna pa var receptblogg va???
  Pps jag forutsatter att du tanker laga denna lackerhet till mig den...hmmm... 16 april?! :)
  sis

  SvaraRadera
 6. Grattis till alla vinnare!
  Det var ju attans att man inte skulle vara hemma så att man kunde delta i denna fina utlottning...
  Kramar om

  SvaraRadera
 7. Åååhh, fick faktiskt läsa två gånger, för att kolla att jag läste rätt... hi hi. Så glad jag blir, tusen tack! Och vinstdragarna är ju sååå jättesöta, så jag förstår att de inte ingår;)

  SvaraRadera
 8. Så synd, men sådant är livet. Grattis till vinnarna!

  SvaraRadera
 9. Så söta små boys!! =D

  Håller med Lilo där.. En annan gång kanske?? Sanna vill ha en storebror! *skratt*

  Kramar på er alla!!

  SvaraRadera
 10. Åh, Noah drog allt en bra lott! Hurra för mig! Vad roligt, jag mailar min adress! / Elin

  SvaraRadera
 11. Och lilla minstingen drog mitt namn. Jag har allt tur idag jag!!! Tack, tack, tack!!!

  Kram

  SvaraRadera
 12. Määäh! Det här missade jag! =O Jag som kikar in nästan varje dag...Jaha..Men stort GRATTIS till dom tursamma vinnarna! =D

  Kramis!

  http://kathis.blogg.se/

  SvaraRadera