Hade visst blivit utmanad...

...för ganska länge sedan upptäckte jag nu... Wooops, förlåt min distraherade hjärna. Jag ska genast ta tag i uppgiften.

Vad gjorde du för tio år sedan?
Oj... när man är så gammal som jag är så räcker knappt minnet så långt, men jag bodde i lägenhet tillsammans med min käre man och jobbade på skola iallafall. Det är väl ungefär så mycket som jag kommer ihåg.

Vad gjorde du för ett år sedan?
Då var jag den förste gästbloggaren på Allt om scrap, nybliven designteammedlem på Scrapbutiken och bloggade om mina barns mystiskt fungerande öron.

Fem snask du gillar?
Kinapuffar, Geishachoklad, Snökulor, Chips och Violtabletter.

Fem sånger du kan hela texten utantill?
Oj då, jag kan mååånga mer än fem, men några då...
Där får jag andas ut, Cry in my heart, The rose, Against the odds, I folkviseton

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Betala av lån, hyra in någon att renovera klart huset, (hos snickarn blir det ju aldrig snickrat ni vet...), skänka till behövande, unna mig lite mer vardagslyx - som mer brieost till exempel ;-)

Tre dåliga vanor?
Glömmer tvätten i tvättmaskinen, väntar läääänge med att packa upp resväskor efter en resa, sitter för mycket vid datorn...hrm...

Fem saker du gillar att göra?
Pyssla, laga mat, duscha, rensa ogräs och gå på loppis. (Och mycket mer såklart...)

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Man ska aldrig säga aldrig, men allt som är SÅÅÅ åttiotal just nu har jag VÄLDIGT svårt för. Sen skulle jag aldrig klä mig i en kort tröja, sådär ovanför naveln eller plisserad lång kjol (been there, done that!) Fast vem vet om några år... men ALDRIG NÅGONSIN en kortkort tröja!!! Nej fy...

Fem favoritsaker?
Min macbook, min kamera, mina scrapgrejer, min senaste mössa och mina stekpincetter. (Även mycket bra att plocka mördarsniglar med ;-) fast inte samma som jag använder inne såklart...duh... )

Och sen avslutar jag med att fuska och utmanar ingen specifik utan alla som känner sig manade-varsågoda att svara!

1 kommentar:

  1. Jag måste bara säga att jag har precis samma dåliga vanor som du har! :)

    SvaraRadera