Varm i hjärtatIbland blir man bara helt varm i hjärtat. Som när två av ens små pojkar kommer in med jord i håret, luktandes av frisk luft och multna löv och överlämnar en bukett med snödroppar/snöklockor, plockade med så mycket kärlek. Det är långa, korta, blomknoppar endast och kanske några ensamma stjälkar, men O så vackra. Blommor med kärlek bakom är de vackraste blommor jag vet. Alltså är min favoritblomma för dagen snödroppar. Långa eller korta, det kvittar, bara de är överlämnade av en smutsig liten hand.

8 kommentarer:

 1. Vilka fina blommor! Tänk när barnen var så små och söta att de plockade blommor åt sin kära mor, det var tider det. Nu får jag jord kastad omkring i köket av Molly och bett i halsen av Mango... ja ja...

  SvaraRadera
 2. Underbart! Älskar snödroppar... dom är så ljuvliga! Vad fint att få en sån bukett av sina små... förstår att ditt hjärta blir varmt!


  Kramar från Jenny
  ---<-@

  SvaraRadera
 3. Ja, härliga tekoppar är super! Tack så mycket för din kommentar i min blogg! Det här var en ny blogg för mig! Ska bli roligt att kika runt på!

  Ha en skön söndag!

  (Vilka underbara pojkar du har som kommer in med så fina blommor!)

  SvaraRadera
 4. marika här ...jag känner igen det där m snödropparna olle kom in med 1 snödroppe ..han hade väl inte tid med mer plock ..ha ha ha det bra evelina kraaam

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga blommor...blir glad att se dom.. och när de är plockade av en liten så blir de ju ändå finare!!!
  Andas vår gör din vackra bild.
  kramar A-c

  SvaraRadera
 6. Blev helt salig när jag såg de vackra blommorna dina pojkar plockat. Det fick mig att LÄNGTA enormt mycket efter våren. Vilken mysig blogg du har oxå, så mycket roliga o trevliga inlägg. Dèsirée (Hittade hit genom din svägerska (?) Christine)

  SvaraRadera
 7. hej goa du!!

  Ja det var en fin kärleksförklaring...
  ha det gott...
  suis är sjuk 40 grader så vi blir hemmavid ett tag framöver..
  kramAnna

  SvaraRadera
 8. Jag håller med dej fullständigt, det sprider sådan underbar känsla i kroppen!!!

  De var underbara!!!

  SvaraRadera