Denna dag - ett liv

Trött... tröttare... tröttast!
Det är inte bra för min hjärna med så här mycket mörker tror jag.

Men innan jag somnar, förlåt, åker till jobbet menar jag... så TACK alla ni som kommenterar och är så gulliga här på bloggen. Det värmer mitt hösttrötta hjärta.
Jag ska försöka vara lite mer inspirerande en annan dag, när jag känner mig lite mer vaken.

Ha en bra dag alla!

7 kommentarer:

 1. Hoppas att du piggnar till vännen.
  Villken underbar lite söt kissemiss.

  HA DE GOTT! Kram

  SvaraRadera
 2. Inget vidare att känna sig så där trött. Du får passa på och ta dig ut en dag när solen lyser och ljuset sprutar. Det är så här idag, underbart!!
  Vilken kul liten katt du har, charmig och kelsjuk!!
  Ha en bra dag
  kram/Gunilla

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en härlig helg. Det ska bli sol så vi får försöka komma ut lite i solen både du och jag, för här är en till som är sååå trött för jämnan.
  Kramar om

  SvaraRadera
 4. KRAM på dig gumman!

  SvaraRadera
 5. hej :). hittade just hit och ville bara saga att jag suttit och strolast lite har och var i din blogg och tycker om ditt humoristiska satt att skriva. man blir liksom glad av att lasa :). hoppas hjartat kanns piggare snart.

  SvaraRadera
 6. Men tjejen... Så är det för oss alla ibland!!
  Nya krafter nästa dag!
  Isch va jag lät sådär illa hurtig nu.. =S

  Kraaam!!!!

  SvaraRadera
 7. Jag vet hur det känns att vara så där trött, men jag tänker lite extra på dej just nu och hooppas att det piggar upp dej lite och när du tänder massor med ljus och titta rätt in i lågan en stund så får du ljus in i ögat som kan piggna på dej lite (ett enkelt tips som faktiskt hjälper), har du möjlighet att gå ut och gå när det är ljust ute så försök ta dej ut. Hoppas det känns lättare snart! Snart vänder det och blir ljusare ute igen...*ler*

  SvaraRadera