Gääääsp

Om ni kunde se min gäspningar just nu... ni skulle tro att jag försökte äta upp er allra minst. Voj voj... det är inte bra att det börjar bli mörkt på morgonen. Kanske har det också något att göra med att sängen inte fick äran av mitt besök förrän klockan 0.30 och klockeländet ringde 05.30? men nja.. bara kanske därför ;-)

Nu ska det iväg och jobbas lite och sedan ska det kalasas för hela slanten. TVÅ födelsedagsbarn med en veckas mellanrum. Då måste man ha riktigt partaj. Jag för min del är väldigt nyfiken på blåbärsprinsesstårtan som jag lyckats få bageriet att göra. Undrar om den blir lika god som sina Uppsaliensiska föregångare? Och varför är det bara i Uppsala de kommit på storheten med blåbärsprinsess?? Ofattbart!

Well, fast först ska jag komma ihåg att köra sonen till simskolebussen istället för till skolan. Ständigt dessa nya grejer.... min hjärna protesterar mot hundra nya komihågsaker varje dag. Jag är förundrad över att jag kommit ihåg ALLA viktiga saker denna veckan (hittills), med lite god hjälp från hundrafemtifjorton listor dock, men ändå.

Ah... nej det var ren och skär lögn och osanning för i går kväll kom jag på att A ska på kalas på lördag och vi har inte fixat present och jag hade glömt att tänka på hur han skulle komma dit...Men det är ju bara fredag än så jag kom ju på att jag glömt bort i tid... eller nästan i tid för idag har jag INTE tid att fixa något för det är så ont om tid ;-)
Har de förresten vacumförpackad tid på ICA? Någon som sett? eller undrar om man kan få tag på det på ÖB. Där borde de ju ha överskott av saker. Typ tid som blivit över. Eller det kanske inte finns längre... tid till övers. Alla verkar ju ha ont om den varan i dessa dagar, mer eller mindre.

Usch, detta blev för djupt innan frukost. Jag tar mig en runnelstunnel (gissa vad det är ni!) och en kopp te istället. MYCKET VIKTIGT!! Nu ska jag lära er dagens mest oumbärliga komihåg.

Te har man ALLTID tid för! :-)

Simskolebuss, hjärnsläpp och tidsbrist eller ej.
Te är en livsnödvändighet! Bara så ni vet.

3 kommentarer:

 1. Ja, tänk om tid kunde köpas på Ica, då skulle jag nog stå först i kö.
  Du skriver helt underbart som vanligt!!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att din helg blev bra och att allt har gått smidigt.
  Håller med Molle, du skriver underbart!!!
  Kramar om

  SvaraRadera