Från det ena till det andra

Egentligen skulle jag (hur stavas det ordet igentligen, i eller e? alltid lika osäker...) Ja iallafall så skulle jag idag fotat av och postat Elis födelsedagskort som han fick på 4-års dagen. (Han är en stor kille nu.) Men det hann bli för mörkt innan jag kom till skott och dessutom trampade födelsedagsbarnet så graciöst och omtänksamt på kortet i morse i sängen också, så det blev lite knöckligt. Det är vad en öm moder får för sitt nattarbete... hm hm hm...
Kanske det kan hinnas med i morgon istället?! Håll tummarna om ni vill se ett knöckligt fyraårskort.Så istället blir det idag en, ja vad kallar man det på svenska? På engelska iallafall "a tribute" to Lauren Child. All time favourite barnboksillustratör!! (Uh vilken dålig svengelsk blandning...)
Lauren Child är kvinnan bakom Charlie och Lola. Ingen har väl missat Charlie och Lola på tv, eller Charlie och Lola i bok?!
Hur som haver, upptäckt eller ej, Lauren Child gör UNDERBARA illustrationer i en lite blandad rit/collage teknik. LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT!!!Idag surfade jag runt för lite skaparinspiration och hittade mycket Lauren Child på nätet, så nu är jag fit for fight. Ni ska få se några av hennes underbara bilder här och surfa gärna in på hennes hemsida. Mycket uppiggande!! Man kan inte låta bli att bli GLAD!! Hurra för sådana sidor.
Alla bilder är förstås av Lauren Child. Visst är de underbara! Hopp iväg med er nu och köp era barn (eller varför inte er själva) en Lauren Child bok. Ett underbart vitaminpiller såhär när höstmörkret hägrar. Och visst blir man scrapsugen... iallafall jag.

2 kommentarer:

 1. Härliga bilder.
  Jag får hoppa iväg och kolla efer en bok till mina barnbarn.

  HA DE GOTT! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har helt missat Charlie och Lola som bok. Men barnen älskar tv programmet:)
  Kramar om

  SvaraRadera