DT

Det är dags att ta bladet från munnen.

För det var kanske lite väl kryptisk igår när jag bara skrev att jag fått ett roligt DT-uppdrag och sedan ingenting mera. Och Zara! Nej du har inte fått selektiv syn... tror jag inte iallafall, om du inte fått det av ditt myckna fejande och städande i veckan som gått förstås...?! ;-)

Jag har alltså fått den stora äran och glädjen att bli designteamsmedlem hos Kicki (Sannasmamma) och hennes nystartade butik Kickis Scrap och Gott. Detta tillsammans med två andra FANTASTISKA tjejer, Heléne (Webmoster) och Åsa (Badanka)!!! Ni förstår att jag känner mig en aning ödmjuk inför detta uppdrag va??!! Lilla jag... å så dom... :-)
Men det ska bli fantastiskt roligt och jag har precis hämtat ut mitt första välmatade dt-paket på posten idag. Så nu ska det minsann scrappas!!! Can´t wait!

Tycker absolut att ni ska ta er en kik på Scrapp och Gott´s blogg och spana in de snygga korten på mig *hahaha!* och presentationen av alla DT-tjejerna. Sedan kan ni med fördel titta in i butiken och köpa med er några papper och dekos. Det är 20% t.om. söndag 30:e september så passa på!

10 kommentarer:

 1. vad var det för en rolig och spännande nyhet du hade fått reda på? Nu blir jag nyfiken! Den vill jag också ha reda på! PÖSS!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt! Superdupergrattis till dig!!! Och du, sträck på dig...dina layouter och kort går inte av för hackor!!!
  Lycka till!
  kram Tina

  SvaraRadera
 3. Och jag är såå stolt över att få ha dig som min DT-medlem =D

  Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Det var för väl att det inte var fel på min syn.
  Ett jättegrattis så klart och jag är inte det minsta förvånad för du är en grym scrappare. Jag älskar din stil!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ska bli så himla spännande att se vad du skapar för fint!!! GRattis igen! =)

  SvaraRadera
 6. Nämen, vad jätteroligt med DT-uppdraget! Och du, du behöver väl absolut inte skämmas för dig - du om någon platsar väl i det gänget.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Stort Grattis!!!!! Ska bli spännande å se vad du skapar för något av kitet!!

  Kramis!

  SvaraRadera
 8. Kanongrattis!! Du kommer platsa galant i det gänget för din stil är störtskön ju! :)

  SvaraRadera