En DÖD snigel är en BRA snigel!Och jag har just oskadliggjort en sisådär femtio stycken. Stackarna. Men väljer man att äta upp all min sallad och till och med massakera i mina krukplanteringar på altanen, ja då får man faktiskt skylla sig själv. Million bells är faktiskt inte MAT...

6 kommentarer:

 1. Nix, milljon bells är inte mat. Bra devis - jag håller med!

  SvaraRadera
 2. Jamen, vad är det frågan om med alla sniglar - ska de ta över jorden eller? Här snackar vi inte "Apornas planet" utan sniglarnas..! Bara ikväll har vi räknat ut att vi plockat MINST 500st.. Uuuurk!!
  Slemmiga snigelhälsningar Sabina :-(

  SvaraRadera
 3. Sniglar finns det överallt.. Tycker inte om när dom invaderar min balkong!

  SvaraRadera
 4. Mördarsniglarna är på krigsstigen i år. Jag avskyr dem av hela mitt hjärta och de fullkommligt invarderar vår trädgård, även små trädgårdssniglar finns i massor. Me not like...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nej man skall inte ge sig på andras grödor det håller jag med om, själv tar jag väll död på en 50 varje kväll och nu när det regnar som det gör så trivs dom ju jättebra dom rackarna.

  Men det är bara att fortsätta döda Evelina. *suck*

  Kram E

  SvaraRadera
 6. Det sägs ju att det det tröstar att man inte är ensam om elände, men här måste jag hellre säga att det känns bedrövligt att fler ska ha den här plågan.
  Jag har kolonistuga utanför Nynäshamn, och i det området är det väldigt påtagligt, att kolonister har ett gemensamt intresse DÖDA!!!! Vissa har slutat räkna antal av sniglar dom plockar, dom väger, 6 kilo på enoch samma kväll, är rekordet "blääää", dom kommer farande i stora batljoner, i full krigsmundering "tugg, tugg".
  Dom är bara så vidriga slemklumpar.

  Från en olyckssyster

  SvaraRadera