Visby

Jag är på Gotland.
Jobbar och blir inspirerad.
Har redan kommit på massa idéer till nya sovrummet och nya arbetsrummet.
Mera jobb till maken alltså!
Farligt att släppa iväg frun på jobb hörrdu. ;-) Ha ha!

4 kommentarer:

 1. åh, det kan jag tänka mig! det finns mycket inspiration på gotland :). du får dela med dig ;). och det där med soporna... huh... jag vet :/.

  men nope, det är inte ali e. det är ylva inspired by ali, typ *lol*. jag är lite besvärlig på det viset, får alltid för mig att jag ska prova själv när jag ser fina saker. har man väl klurat ut hur så går det jättelätt och jättefort i ps ;). kan berätta hur man gör om du vill :). och visst är grönt och turkost alldeles underbart tillsammans ;) ?

  hoppas du blir glad igen *lol*. jag blev iallafall det av det du skrev ;).

  kram kram,

  SvaraRadera
 2. Låter härligt att vara på Gotland fast det är vinter!

  Kramkram!

  SvaraRadera
 3. ja, jag vet... det är så hemskt :(. och som sambon sade också, det är märkligt hur man liksom höjer blicken och tittar långt bort, tänker att man kanske borde hjälpa svältande barn i afrika (vilket man naturligtvis bör göra också) och så finns det en massa lidande och trasighet mitt framför en. nåja, vi borde naturligtvis kunna göra mer... så känner man ju alltid.

  men du får ju inte vara impad *lol*! jag är mycket ostrukturerad och planlös när jag sitter med sådant där, så det blir lite som det blir bara :p. strider förmodligen mot alla "design"principer och likande. och det jag kan är bara mycket basic. blir för långt att föklara vettigt i en kommentar dock, vill du ha ett mejl? funderade på att lägga ut det i bloggen, men det verkade så pretantiöst... typ, jag kan göra ps-tutorials *himlar med ögonen åt mig själv*.

  kram kram,

  SvaraRadera
 4. *lol* bra ;). måste springa just nu, men jag återkommer då :)!

  kram kram,

  SvaraRadera