Nare

Usch. Aj. Jag har nare på hela läpparna och de är kruttorra, men jag har redan gått och lagt mig och orkar absolut inte gå upp ur den sköna sängvärmen för att leta efter ett cerat på bottenvåningen.
Vad gör man då?
Ja, jag vet inte... somnar ändå kanske och skyller sig själv om det är sju resor värre i morgon?!
Stora problem såhär missinassen. :-)

2 kommentarer:

 1. ja, missinassen-problem är av en särskild sort ;). hoppas att det känns lite bättre nu iallafall :). smörgåsboxarna från house doctor var ju hur fina som helst! hade gärna skänkt ett par sådana till mina barn om de inte vadaliserade sin saker så *suck*. just nu håller vi oss till plastboxar ;). av precis samma skäl hade jag aldrig vågat mig på en av de där meddelandedockorna, fastän jag tycker om konceptet :).

  och det är helt ok att sitta lite tyst och titta ett slag, även om jag verkligen uppskattar det du säger när du gör det :). om du förstår vad jag menar? jättesnällt av dig! och jag tycker hemskt mycket om det så här i efterhand. undrar hur länge det kommer hålla bara, för barnen är hemskt fascinerade av det *lol*.

  många kramar,

  SvaraRadera
 2. hej!
  tack för ditt gulliga kommentar..
  Sitter du med laptop i sängen!! Hihi..jaaag skulle aaaldrig göra så, jag behöver massa grötte och lugn o ro för att varva ner..sen så kan jag sommna, jonas somnnar på 10 sekunder ungefär som när man ger narkos medel..hehe!
  En STOR kraam!
  annaleena

  SvaraRadera