ALLTSÅ...

...jag tycker faktiskt att det kan bli vår nu så jag kan gå in i mitt pysselrum igen utan att riskera att bli förvandlad till en isskulptur. BLÄ för minusgrader och element som inte fungerar. Dålig, dålig kombination.

Jag bryr mig inte om hur vackert ni tycker det är med all snö och vilken FANTASTISK vinter det varit. Vintern är verkligen min värsta årstid vare sig den är snöig eller blaskig. Jag fryser hela tiden, blir deppig, det är mörk och eländigt. Nä... ge mig vår, fågelkvitter och värme så jag kan få känna livet i mig igen. Tack. Och förresten, love love... idag och alla dagar.

3 kommentarer:

 1. Vänne..
  jag får komma och piggaupp dig någon dag. jag ska blåsa bort ditt eländes depp!!
  Stor kram min goaste vän..
  Ps.. ja vår vore inte dumt. Nu längtar jag efter att fota påskliljor!!
  Krmelikram Anna

  SvaraRadera
 2. Här kommer en VARM kram från mig! Jag fryser också. Klagade på kylan och snön... men då fick jag skäll om att det minsann är värre när det är grådaskigt ute. Suck... Men lite vår vore inte dumt! Jag håller med dig! Speciellt nu när glöggen är slut också. =(

  SvaraRadera
 3. egentligen skulle jag bara säga att jag inte alls glömt bort dig, har bara lite knasigt med tid just nu, men jag looovar att det kommer snart :). och så passar jag på att säga att jag har sett den där koppen förut och den är jättefin! och så har jag faktiskt full förståelse för att du har tröttnat på vintern nu och skickar lite tropiska vindar åt ditt håll. om jag kan... de gör ju mest som de vill, men iallafall.

  kram så länge!

  SvaraRadera