Sötaste korten


Hittade jag HÄR. [ www.thecartepostale.com ]
Gillar.

3 kommentarer:

 1. My god! Underbara! Jag vill ha!

  SvaraRadera
 2. hemskt söta :). och det är du med ;). det är ett foto från den där sessionen ni vann någongång, bilden till höger, eller hur? jag har undrat så hur den gick! och vad roligt att du har bestämt dig för att börja uppdatera en massa :). vad rar han är e. *fniss*. och han har ju helt rätt inställning, tar saker i egna händer istället för att vänta på att mamma och pappa ska få fart :p. så vansinningt fina sängar!

  jag vet att jag är hemskt sent ute... tänkte på dig till både jul och nyår, men när vi är i sverige är allt så sällskapligt :). ingen uppskattar att jag isolerar mig med en dator. däremot uppskattar jag en hel massa att du kom förbi och önskade gud jul och så! jag hoppas att din jul var alldeles, alldeles underbar och perfekt (och att det blev en hel massa snö och sällskap där ni var :))! och så hoppas jag att du får världens finaste år!

  många kramar,

  SvaraRadera
 3. Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.

  Oj..nu har jag hoppat runt på allt du hänvisat till..wow..VAD ROLIGT.


  Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

  Välkommen in
  Lisbet
  Articsisters

  SvaraRadera