[ Sommarlov igen ]

Dåligt med uppdateringar här som vanligt. Och inte blir det bättre för att man är ledig... då har man ju SÅ mycket som man ska hinna med. ;-)

Denna veckan har jag semester, för att sedan jobba två veckor innan "lång-semestern" börjar och jag måste ju säga att jag för en gångs skull prickade helt rätt. Det är FANTASTISKT väder och helt underbart att kunna vara ute hela dagarna. :-)

Grabbarna Grus är också glada att få sovmorgon (vilket jag dock inte lyckats med en enda dag ännu så länge...) och det är fullt med sommarlovsaktiviteter hela tiden. Kompisar, studsmatta, fiska, glass, bada, tälta, fotboll, vara uppe länge, jordgubbar, fika på stranden... Ja Aron har ju lite svårt med badandet förstås för han lyckades ju bryta armen dagen innan sommarlovet skulle börja, (TYPISKT!), men vi plastar in honom (eller armen...) väl så att han i alla fall kan doppa sig med gipset högt upp i skyn.

Och så här stiliga var bröderna på skolavslutningsdagen i år! Inte heller denna gången kunde de hålla sig allvarliga. Minns ni förra året?! Såhär såg det ut då. Lika flamsiga som vanligt alltså! :-) Klicka på bilderna så ser ni lite bättre.
Önskar er alla en riktigt skön dag. Jag ska fixa och greja lite här hemma och sedan kanske vi drar till havet för lite rekreation. Vi får se vad dagen bjuder på...
SOL SOL JÄTTESKÖNA SOL! :-)

2 kommentarer:

 1. olle badar åxa med armen i skyn...ha ha olle vill gärna leka m aron nån dag och kolla in gipset och jämföra ..går det i helgen tror du..kram marika

  SvaraRadera
 2. Lika goa som vanligt!
  Åhh, vad vi längtar efter er hela familjen!
  Ser inget gips på bilden!?
  Kram farmor & farfar

  SvaraRadera