[ Sommarläsning ]
Jag har precis avslutat sista delen i Millennium trilogin av Stieg Larsson. Uh så spännande. Har läst som en tok den senaste en och en halv veckan och nu är det över och jag kan kanske bli en mer närvarande fru och moder igen. Jag vet, jag är HOPPLÖS när jag hittar något bra att läsa! Det är också därför jag sparat böckerna till ett lämpligt tillfälle (semestern) och inte högg in på dem direkt.

Det blir alltid lite vacuum (hur nu det stavas?) efter att man avslutat en intensiv läsupplevelse. Så också nu, men jag har redan huggit in på nästa sommarbok. Denna gång en lite mer lättsmält sak, men som redan nu verkar lovande.

Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap kan nog bli trevligt sällskap några dagar. En lättsam historia från efterkrigstidens England, berättad i brevform. Sedan få vi se... jag kanske behöver göra något annat än att läsa i sommar också?! Dammsuga till exempel. Men det låter inte så värst lockande så jag tror nog jag håller det öppet. Dyker det upp något läsvärt så får nog dammsugaren gärna vila lite till. :-)

4 kommentarer:

 1. Jag håller med, dom är superbra! Jag har läst kriminalromaner så länge så nu läser jag Nora Roberts Blå dahlia! jättemysig! ha det så bra
  ida/mammamjuk

  SvaraRadera
 2. hehe... I perfectly understand. been there done that, skulle man kunna säga. blev inte många timmars sömn de där nätterna.

  SvaraRadera
 3. Håller med! blir lite "tomrum" efter de böckerna... så det fick bli en riktig "chiclit" för min del (lite kontrast.. ;-)

  SvaraRadera
 4. Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, den boken visar jag i min blogg nu, har nyss köpt den! Vad tycker du om den?

  Kram/Cattis

  SvaraRadera