[ Nedräkning ]

BARA TVÅ DAGAR KVAR!


Den här godingen har haft nedräkning i en vecka nu och tro det eller ej, men nu är det bara TVÅ dagar kvar till gipset ska bort. Han längtar! Och vet ni vad han säger att han ska göra det första vi kommer hem... TA EN ORDENTLIG DUSCH!
Ha ha, det trodde jag väl aldrig att jag skulle få höra den pojken säga. Honom, som vi i vanliga fall får tvinga eller muta för att få in i duschen. Undrens tid är inte förbi. Det var nog inte helt fel med ett litet gipsäventyr. ;-)

Att lyckas med att pricka in att bryta armen dagen före skolavslutningen var ju annars inte så populärt men som Aron själv så vist uttryckte det: "Det hade ju varit ändå jobbigare om jag skulle gått i skolan. Då hade jag ju inte kunnat skriva på fyra veckor." Så sant som det är sagt, eftersom det var högerarmen som gick av. På sommarlovet behöver man ju inte skriva om man inte vill :-)

Men nu förstår ni, ska han BADA och BADA och BADA. Under vattnet! Med heeela kroppen. Särskilt armen. För det har varit det jobbigaste att inte kunna göra. Nu får vi väl bara hoppas på att det fina vädret kommer tillbaks igen också då. Gärna NU tack.

Så på måndag ska vi fira. Aron med glass tror jag och jag med att köpa mig en ny laddarsladd till min lilla Mac. Den har pajat och ni vill inte veta vad den kostar. Inte jag heller, för det är alldeles för mycket. Noah tyckte att jag likaväl kunde köpa en ny dator. :-) Ha ha, sååå dyr är den väl inte riktigt, men näst intill... Tur i alla fall att halva släkten har Macar nu för tiden så man kan låna lite ström tills dess.

Ha nu en riktigt go helg alla. Själv ska jag bara jobba tre små timmar i morgon. Sedan är det SEMESTER. Då ska vi... INTE resa, men måla huset, och det blir väl kul det med... på sitt sätt. Mest efteråt. :-D

8 kommentarer:

 1. Körde förbi tidigt i morse och såg att nu stod det ställningar vid huset! Vilken färg blev det nu då?

  Ha det underbart på semestern goa Evelina, kram kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!!

  Ja vi vet hur det är här med gips å så..

  Minns när Joel skadade sin handn och blev gipsad lagom till skolavslutningne för 2 år sen..

  oj vad han badade när han fick av gipset..

  härligt med sem..
  Nu ringer du när jag ska komma och måla..
  kram Anna

  SvaraRadera
 3. olle tog bort sitt just ...tror du han bada eller....under vattnet mer än över....jag står där m paraply !!...även när de regnat har han badat och bara älskar det !!!! ja det va kul att Aron valde rött på gipset sa olle för det gjorde Olle åxå....

  SvaraRadera
 4. Vad skönt det blir för Aron att äntligen bli av med gipset! Men det lät nästan om att Samuel skulle behöva gå med gips ett antal veckor också, med tanke på det där med att duscha. Det måste ju vara ljuv musik att på höra barnet be om att få duscha, här hemma har vi nämligen samma problem med att få in S i duschen.

  Lycka till med målningen av huset, den färgsättningen är fantastisk, jag har också spanat in huset i Björketorp!!!
  Kram Marguerite

  SvaraRadera
 5. snygg bild! den e väll från espevik va?

  /gummetösen :)

  SvaraRadera
 6. Halloj där! Gjorde din smaskiga fiskpudding häromdagen! Och vi har även gjort kycklingwraps minsann. Tur jag kom på din strålande matblogg när jag hade lite svårt att hitta på maträtter häromdagen.

  SvaraRadera
 7. Jag måste medge att det på något sätt underlättar att veta att jag inte är den enda som varit tvungen att genomlida denna fruktansvärda bok!! Tack för att du lider med mig :)

  SvaraRadera
 8. Hej, nu lämnar vi en kommentar! 'ha en härlig sommar,
  Ann-Sofi och Farmor Margareta

  SvaraRadera