[ Vem är det som bankar på min dörr? ]

Klockan tjugo över sex i morse, mitt i drömmarnas land, vaknade jag med ett ryck som gjorde mig genomsvett av ett intensivt bankande på ytterdörren. Det bankade och bankade... Jag gnuggade sömnen ur ögonen och tittade på klockan. Tjugo över sex... 

Vem bankar på dörren vid den tiden på dygnet? Det gör man väl bara om det hänt något allvarligt?! Ännu mer svett, nu av nervositet, skakade jag om maken för att väcka honom och tvinga honom ner för trappan för att se efter vem det var. Det var han ju inte alls pigg på, oväntat... ;-), och grymtade missnöjt "du drömmer bara". Men ihärdig och nervös som jag var fick jag tillslut upp honom ur sängen och ner på bottenvåningen för att öppna. 

På andra sidan dörren stod...... den här underbara varelsen! Visserligen inte med en kycklingrulle i handen, men fullt påklädd och med ett missnöjt uttryck i ansiktet för att han blivit utelåst när han skulle gå ut och leta efter mamma. Klockan tjugo över sex på morgonen! 
Sötaste, sötaste E, man kan ju inte annat än älska dig till bitar!

Mamman var ju dock inte ute, utan låg lyckligt ovetandes i sin säng och drömde sött. (Hur han nu kunde missa det????) Och tur var väl det för annars hade han nog fått banka betydligt längre på dörren med tanke på hur svårväckta de övriga medlemmarna i den här familjen är. Sade jag att de allihop är av manligt kön... hrm... ;-)

Efter lite muttrande och puttrande och grymtande om att han faktiskt var hungrig fick jag av den lille prinsen kläderna och övertygat honom om att frukost inte serverades än på några timmar. Sedan somnade han om så gott mellan mamma och pappa. 

Själv var jag... eh, vaken, kan man väl säga... och det var en fluga också, som bestämt sig för att sovmorgon, det skulle inte få förekomma i det här huset, hos den här mamman i alla fall...
Good morning!!! ...en ganska vanlig söndagsmorgon hos familjen A :-)

10 kommentarer:

 1. Men lillprinsen då, vilken tur att ni vaknade av hans bankande och ännu mer tur att han inte gick iväg hemifrån!

  Kram E

  SvaraRadera
 2. hihi..oj oj oj..Tur att du var hemma så lilleman kom in..

  Mannen hade väl aldrig vaknat ..

  Ja det blev lite fynd..Förfrusen blev jag med..Men tinade upp fter 2 koppar kaffor..hum baljor kaffe och en bamse muffins med smaskig chokladkräm..mums..fikade gjorde vi i Hyssna kvarn..Dit får vi ta och åka och sommarfika en ljummen kväll..
  Ha det bra..
  kram anna

  SvaraRadera
 3. Oj då!

  Ja så tokigt det kan bli ibland:)

  Ha det got Evelina, nu kommer värmen hoppas jag!

  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Väntar ni på låssmed eller.....

  Hälsningar morfar.

  SvaraRadera
 5. ja jag säger då det barn är underbara det händer en del kan man säga..tur att ni vakna så E inte han bli rädd...kram

  SvaraRadera
 6. Hehe, ja dom kan dom små liven!
  Tur att ni (läs du) vaknade iaf!! =)

  Kram kram ♥

  SvaraRadera
 7. :-) Ha nu en underbar sommar! Kram.

  SvaraRadera
 8. *fniss* Jisses, tur att allt gick bra iallafall och att du vaknade! ;)

  Kram/Cattis

  SvaraRadera
 9. GLAD MIDSOMMAR! Vill jag önska dig.
  Kram Bettan

  SvaraRadera
 10. Hoppas du hade en underbar midsommar!! ♥
  Kramar om

  SvaraRadera