Sambandscentralen


Just nu är jag mer än galen på blogger som KRÅÅÅÅNGLAR och gör det så extremt komplicerat att flytta runt några stackars bilder att jag blir vansinnig nästan! 

Men... i alla fall så ville jag bara visa vår "sambandscentral". Sidan av garderoben i tvättstugan har målats med griffeltavlefärg. En clipboard per person för alla viktiga lappar (mamman och pappan får dela för vi genererar inte så många lappar numera ;-)) och veckoschema över läxor och aktiviteter samt längst ner utfodringsplats för husets fyrbenta invånare. 
Tadaa! Smart, smidigt och UNDERBART att slippa leta lappar huset runt.


Och till och med katterna följer markeringarna och äter där de ska ;-)... ha ha... nej, jag har märkt efter var de brukar sitta och de är förvånansvärt konsekventa om de är där båda samtidigt faktiskt. Bra jobbat, så mitt estetiska öga inte blir stört och jag blir tvungen att flytta runt kattstackarna till sin "rätta" plats. ;-P 

7 kommentarer:

 1. Snyggt - och vilka fantastiskt väldresserade katter! :-)

  SvaraRadera
 2. Du é underbar... Så praktiskt å snyggt dessutom...
  Kanske skall låna den idén hemma hos oss ?

  SvaraRadera
 3. Snyggt och strukturerat, me like a lot! Kram Ann-Margréth

  SvaraRadera
 4. Det var en KANONSNYGG sambandscentral! Den skulle jag ha uppskattat för några år sedan när båda killarna spelade hockey och mamman och pappan också försökte ha ett liv ;-)Nu har vi nya tider med enbart ett barn hemma som håller koll på tiderna själv.

  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Såå snyggt! Du e bäst Evelina! Kram kärmor

  SvaraRadera