Men alltså...

Här är ju mer än stendött på det här stället. Är det någon som orkar med att titta in längre tro? Det är knappt så jag gör det själv... :-)

Idag bloggar jag från en hotellsäng i Västerås. Är här för lite, eller ganska mycket, jobb några dagar och inte visste jag att det var HIT man skulle åka för att få lite sol på näsan. Hade jag vetat det innan kunde vi ju hängt här hela semestern. Nu får jag låtsas att jag har lite semester istället, fast jag jobbar. Det känns ju åtminstone lite semesterlikt att sova på hotell...

Solen har strålat här idag och jag åt kvällsmat på en trevlig uteservering med min kollega efter vi jobbat klart. Man kunde sitta ute i kortärmat utan att frysa!! Tjoho! Knappt man tror det är sant. Hemma hade det visst varit skräpväder hela dagen. Undrar om detta verkligen är Sverige? Ligger Västerås möjligen i Italien? Jag kanske missade något på geografilektionerna... Någon som vet? ;-)

4 kommentarer:

 1. Så fin du har gjort sidan! Gillar den lilla ugglan skarpt!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att vara i Västerås, vad gör du där? Jag trodde du jobbade på en handelsträdgård, vad har jag missat?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men du.... Vi sågs ju aldrig i sommar *snyftar*. Karin skvallrade om att du skulle dyka upp någonstans. Men, men! Det kommer fler tillfällen!

  Vad fin ditt lilla kryp in är här nu igen. Du har sinne för sådant du!

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Jadå! Jag tittade här nu! Vilka coola ugglor! =) Nu har jag lagt till dig i min länklista så jag ska ha koll på dig. Uppdaterar du ser jag det i ett nafs! Det du!

  SvaraRadera