[ Gävle by night ]

En gång är ingen gång och två gånger är en vana. Om detta påstående stämmer så kan man nästan säga att detta har blivit en reseblogg. Förra veckan bloggade jag nämligen från en hotellsäng i Västerås och denna veckan från en hotellsäng i Gävle. :-)

Roligare än bloggning från sängen blir det inte en tisdagskväll i Gävle när man är ganska så trött efter 11 timmars arbete, men jag är rätt nöjd med det måste jag säga. Det är nämligen Pride and Prejudice på tv också, så på mig går det ingen nöd.

Denna vecka bygger vi en ny och fin Village-butik i en galleria här i Gävle. Det är alltid lika spännande och utmanande för ingen butik är den andra lik i form och storlek och alla bjuder de på olika förutsättningar. Men vad härligt det är med ett arbete där man känner att man verkligen åstadkommit något och gjort någon klart när man avslutar för veckan. När vi kommer är det MASSOR av varor, hyllor, bord och allehanda attiraljer huller om buller och när vi åker, VOILÁ! en färdig FIN butik. Mycket tillfredsställande!

Och nu, God Natt på er allihop. Jag ska ägna filmen lite uppmärksamhet en stund till, men sedan släcker jag lampan för idag och sover gott.

5 kommentarer:

 1. Är det sådant du håller på med nu för tiden, det passar ju dig kanon.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men hallå! Vad jobbar du med nu? Jag trodde du arbetade med dina gröna fingrar som redskap?

  SvaraRadera
 3. Gävle???
  Men då är du ju vääldigt nära!!!

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!!
  Va roligt att du ringde innan i dag..
  Trist att jag inte var hemma..
  jag ringde dig sen..men då var inte du hemma..
  Provar i morgon förmiddag..
  jag börjar jobba 12..
  kram Anna

  SvaraRadera
 5. Ja ditt jobb verkar ju inte vara ett tråkigt jobb direkt....låter underbart!

  Söta ugglor förresten!

  Kram Pia

  SvaraRadera