Lördag morgon


God morgon! Elia och jag har mysmorgon här hemma medan Martin är med de båda andra killarna på fotboll. Elia har ju varit lite kräksjuk så han och jag fick stanna hemma och mysa i soffan, och det var ju inte helt fel det heller. :-) 

Som ni ser så är vi lite "morniga" fortfarande, fastän iallafall jag har varit vaken lääänge. Vaknade nämligen jättetidigt och kunde inte somna om. Huvudet var fullt av jobbiga snurrande tankar som inte ville lugna sig så det var bara att lägga ner den tilltänkta sovmorgonen :-(

Jag får väl försöka komma igång med lite "röj" här hemma istället och få lite ordning i tvättkorgen och runt omkring i huset så maken slipper leva i en enda stor röra när jag åker till Karlskrona på måndag för några dagars jobb. Barnen är nog inte helt missnöjda med att jag åker bort ibland för pappan har börjat laga all möjlig god mat (och sedan är det ju lättare att fjäska till sig lite godis från honom än från mig. ;-) ) Jag får nog passa mig så inte min status som stjärnkock i det här hushållet snart tas ifrån mig :-)

Något intressantare har jag väl inte att förtälja, därav de gleeeeesa blogginläggen. Helt plötsligt känns mitt liv så totalt ointressant. Inte händelselöst, men bara av noll nyhetsvärde för omvärlden. Jag är väl kanske bara en ganska tråkig typ just för tillfället, eller så känns det bara så inuti. Men det går väl över någon gång... eller så har jag varit tråkig hela tiden men bara inte fattat det?! :-D haha... snacka om noll självinsikt... :-D

Ha en fin lördag alla! Njut av dagen och försök se det "lilla"  som kanske egentligen är det STORA. :-)  (O vilken kryptisk avslutning...) 

4 kommentarer:

 1. Inte kul att ha kräksjuka. Skönt att mysa med mamsen i soffan, och bli ordentligt frisk igen. Ha en bra helg.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Vännen!!
  Du är inte tråkig!!
  Tänk vilket spännade jobb du har..så mycket människor och ställen du träffar och ser..

  jag tycker du är en så go kompis..och vill gärna ses nån dag..
  ps..nu är kökspanelen ihandlad..en lucka provsprutmålad..så det är på g..
  kram anna

  SvaraRadera
 3. ja, men då kan vi sitta och känna oss ospännande tillsammans :). jag har inte tråkigt, men känner mig tråkig :s.

  kram kram,

  SvaraRadera
 4. Är det inte bara så att du lever ett helt normalt småbarnsmammeliv? Inte det minsta ointressant, men inte glamouröst på samma sätt som Victoria Silvstedts kanske... (Å andra sidan läser jag mycket hellre reflektioner av någon som jag kan relatera till än av en plastmänniska.)Hoppas att du inte missar nästa sovmorgon!

  SvaraRadera