JOY


Idag har det verkligen varit "a JOYFUL day". Började med en second hand tur tillsammans med lillasyster där jag bland annat fyndade en underbar turkos glasskål. Ska fota så ni får se senare. En riktig GLADpryl :-). När jag kom hem hade M´s rara farmor kommit  till oss för ett litet lördagsbesök. Vi drog alla på oss stövlarna och knallade ut i skogen för att leta svamp. En helt underbar dag för det och många svampar fick följa med i korgen hem. Lite svamprensning och en god middag senare vinkade vi av farmor och sedan har vi haft lite lördagsmys med pojkarna. En härlig dag!

Den lilla (och mycket enkla) tavlan gjorde jag för Metalimo inför Formex. Visst måste man bara älska den söta apan. Den kommer från K & Company och är en del av ett chipboardset som heter "Berry sweet sock monkey". Love it, love it!

Och nu har datorn snart ingen ström kvar så jag måste lägga av. Hoppas ni har haft en skön höstlördag alla!! tack för alla era gulliga kommentarer. Vi hörs!

7 kommentarer:

 1. Låter som en helmysig och skön lördag det där. Så fina tavlor och kort du gjort. Ha en bra dag
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!!
  ja loppisturer brukar vara uppppiggande!!
  ja fyndade lite i Danmark..det var mycket upppiggande..
  Jaa..plocka svamp är så härligt..
  ha det så bra..
  kram anna

  SvaraRadera
 3. Aha! Det var ju DU som hade gjort den fina tavlan. Hade du också gjort ett Kram-kort? Jag fick med mig de två grejerna från Formex i tron att det var Tinas saker. Skickar dem till dig om jag får din adress i forumet.

  SvaraRadera
 4. Åh! Sådana apor har jag också hemma. Ska göra något med någon av dem tänkte jag. De är söta! =) Finfina saker har du skapat här. Vi hittade inte alls mycket svamp i lördags när vi var ut, men jag misstänker att en granntant har länsat alla skogar häromkring. ;)

  SvaraRadera
 5. Hej på dig!

  Fina saker du scrappar...

  Du ang styrelsemötet så kan jag inte öppna filen som J skickade.(inte den första heller)

  Kanske du kan ge mig lite info om veckans möte?

  kram Pia

  SvaraRadera
 6. Ja, apan är ju jättesöt! Vilken fin tavla!
  Vad kul att gå på loppis, var ett tag sedan jag var ute och fyndade... ska bli kul att se skålen som du köpte!
  :-)

  SvaraRadera