Lite scrap

Vi som designar för Metalimo fick en kul utmaning för ett tag sedan. Alla fick var sitt paket med likadana dekorationer i och sedan fick vi skapa vad vi ville utav det. Jätteroligt att se hur olika det kan bli av samma saker. 

Jag gjorde en layout med ett kort som jag haft liggande ett BRA tag nu. Ett underbart kort som verkligen andas sommar för mig, men som inte riktigt hittat rätt papper och dekorationer förut. Men nu så... Det är Martin och Noah som fiskar krabbor på Getterön en underbar sommarkväll 2006. (Lite bättre väder då än vad vi har haft här de sista dagarna ;-) )


15 kommentarer:

  1. Underbar LO... Och kortet är ju bara så fantastiskt...

    SvaraRadera
  2. Åh, vilken underbar lo. Fotot är ju så fint!
    Ha det gott!
    kramisar

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig sommarkänsla!! Du är ju för begåvad! STOOOOOR kram från Tofta!

    SvaraRadera
  4. Wow, en helt underbar layout!!
    Stor Kram

    SvaraRadera
  5. Superläckert med dekoratinerna.

    Å du...Kom gärna över till min blogg och var med i veckans tävling, det är en riktigt snabb en. http://wonderings.blogg.se/2008/july/veckans-tavling.html

    Dina bloggläsare är även de hjärtligt välkomna att deltaga.

    SvaraRadera
  6. tänkte just säga att du inte uppdaterat tillräckligt nu, för jag är på väg att kommentera för andra gången, men... min kommentar blev tydligen aldrig registrerad *snopen*. hade skrivit något om den underbara somriga känslan, tror jag. den är i allafall jättefin! annars ville jag bara viska så smått att jag, när vädret är sammarbetsvilligt, har uppkoppling i skärgårdsstugan och plötsligt börjar blogga lite igen ;). lovade ju att jag skulle störa dig med sådant *lol*.

    kram kram,

    SvaraRadera
  7. for et utrolig nydelig bilde!!!
    klem

    SvaraRadera
  8. Hejsan

    Härlig LO...Jag tänkte fråga dej ang lite trädgårdsväxter...ska jag göra det här eller maila dej???

    Mvh Ann-Marie

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Helt underbar LO!!!
    Sååå snyggt foto!
    :-)

    SvaraRadera
  10. Åh vilken snygg LO! Det är första (men inte sista!) gången jag tittat in på din blogg och oj vad du är kreativ! Kul att dina pojkar också verkar gilla pyssel! Jag har också tre vilda killar, scrappar och försöker hinna med annat pyssel med! Kika gärna in på min blogg om du vill! Kram, Heidi www.scrapnstuff.blogg.se

    SvaraRadera
  11. Woow!! underbar layout och jag gillar fotot! =)

    Kramis!

    http://kathis.blogg.se/

    SvaraRadera
  12. hej igen!

    bara så att du vet så har jag förärat dig med en liten award. det kan ju hända att du bara tycker att det är fånigt och du behöver inte alls plocka upp den, men den finns i allafall i min blogg tillsammmans med lite lovord över din blogg :). hoppas så att du njuter av sommaren!

    kram kram,

    SvaraRadera
  13. WOW - vilket underbart foto (även en underbar layout).
    Kram, HelenaN

    SvaraRadera
  14. Jättehärlig LO. Man blir glad av den!

    SvaraRadera