Scrap & Gott

Gjorde lite scrappigt till Kickis Scrap & Gott. Hon stänger igen butiken och har 50% på allt kvarvarande. Ta er en kik och se om det inte är något ni behöver.
Detta är vad jag åstadkom denna månaden.Älskar detta fotot. Ibland är barnen bara SÅ söta!Ett julkort till. Heja! Vad är jag uppe i nu? Fem, sex?! Det tar sig ;-)Liten strut av papper, bomullsband, filtbård och knappar.Och tändstickor är ju alltid bra att ha, särskilt såhär års när ljuskontot är ett av de största utgiftskontona i familjen.

8 kommentarer:

 1. Underbara skapelser du gjort. Kan tro att ni har mycket att göra på jobbet nu.

  Ha de gott vännen. KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fiiina saker du har gjort!
  Speciellt julkortet!
  Ha det bra!
  :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefina saker!
  Tänk att det snart är jul. Jag kan inte fatta det.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Så väldigt fina saker du gjort!!! Hm... jag ligger lite före dig i julkortstillverkningen. Men om vi säger att försprånget inte är långt och att jag just idag insåg vilket datum det är så kan du räkna ut att jag börjar känna mig stressad. ;)

  SvaraRadera
 5. Fiiina saker tjejen =)
  Tack gull!!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag har tittat in till dig och sett vilka detaljer du använder i dina LO´s. Det är för att jag designar digitala Kit och samlar info om vad man i Sverige använder för grejor – även i pappers scrap. Titta gärna in och se mitt CT team.

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 7. halla eller!! Du har det ju hur jul ubermysigt somhelst syster yster! Men du ar dalig pa att uppdatera var matblogg... men jag ska val inte saga nanting... Men min kost ar inte sa spannande for tilfallet. Lever pa musli for att spara pengar... och knackebrod fran ikea! Saknar dig! PUSS

  SvaraRadera
 8. Så mycket fint du har att visa här på din blogg!

  SvaraRadera