Same old same old...

Ja så är det. Det händer väl inte så mycket här, mer än det gamla vanliga. Jobb, skola, städa, tvätta, äta, sova... round and round we go... Och idag har jag kommit till städpunkten :-) Kände en otrolig lust att måla om vardagsrummet när jag vaknade i morse. Men jag tror inte vi har någon färg så projektet stöp väl kanske på det. :-(
Kan iallafall göra bloggen lite färglad och visa ett kort jag gjorde förra veckan till min svägerska som fyllt år (för ganska länge sedan, jag är ju inte så tidig av mig...)


Och sen ska ni få se mina nya fina muggar och skålar. När vi var i Uppsala förra helgen så passade jag (som alltid :-) can´t be missed...) på att besöka Himlas lagerförsäljning. Och där fyndade jag dessa trevliga tingestar som ska få förgylla mitt porslinsskåp. Jag retar mig alltid nåt otroligt på att jag ALDRIG har tillräckligt med koppar/muggar när vi har kalas. Det får alltid bli ett galet samelsurium av allehanda sorter. SÅ nu köpte jag 16 stycken likadana!!! :-) :-) och 16 skålar. Ja jag vet jag är lite galen... men så är det. Så alla som kommer på kalas till mig hädanefter. Nu vet ni... detta är vad ni får dricka kaffe i. Ljust blågrå muggar från Himla. I lööööv them!


16 kommentarer:

 1. Underbart fint kort och härligt fina muggar!
  Hoppas att du haft en fin lördag. Jag var på mässan och handlade för alldeles för mycket pengar...
  Kramar om

  SvaraRadera
 2. Åh så fina... sådana skulle jag behöva! Jag har också alltid omaka muggar. Du kan väl skicka hälften av dem till mig? ;)

  SvaraRadera
 3. Åh det skulle vi behöva med!!!! Här skulle behöva röjas så till den milda grad!!! >Det ser för bedrövligt ute, men det går ju inte så lätt när man går med kryckor!!! :(

  SvaraRadera
 4. Wow! Underbara muggar. Ungefär den färg jag vill måla fondvägg i köket i. De har den i ett av husen i Desperate Housewives! :-) Och kortet är så snyggt!

  SvaraRadera
 5. Vilket snyggt kort!
  Och kopparna och skålarna var jättefina, jag skulle också vilja ha lite nytt till köket. (och till sovrummet och badrummet och storarummet och...:-))...

  :-)

  SvaraRadera
 6. Åh, vilket fint kort!Ja, muggarna gick inte av för hackor heller!

  Ha det gott!
  Kramisar

  SvaraRadera
 7. Måndagkväll, jag söker efter inspiration. Fattar inte att jag är så trött just ikväll. Men ska sedan se fotbollsgalan – roligt med artister. Först tar jag en blogrunda.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 8. Vilket häftigt kort. Du gör alltid så fina kort. Muggarna och skålarna verkar ju också snygga. Det är ju kul att ha samma, håller med dig om att det är lika bra att köpa många.
  Ha en härlig tisdag,
  Anna

  SvaraRadera
 9. Kaffe i dessa koppar måste smaka smaskens.
  Kram Bammie

  SvaraRadera
 10. Ååååå vilka fina muggar!!! *vill ha* Och kortet supersnyggt!!

  Kommer över på en kopp te jag... ;o)

  SvaraRadera
 11. Dricker en kopp te, det är citronte. Dessutom en skvätt med bacardi lemon i som är superduper vid halsont och heshet, om man nu vill dricka rom!

  SvaraRadera
 12. Superfint kort ju!! =)
  Och muggarna va det inte heller nå fel på ;)

  Kramis!

  SvaraRadera
 13. Åh vilka underbara muggar! Om du skickar hälften till Lilo så kan du skicka resten till mig. :-)
  Vaddå du blir utan? Du kan ju fara och köpa nya vettja! :-D

  SvaraRadera
 14. Jättefint kort!

  Underbara muggar, kaffet smakar nog härligt i dom.
  Ha en underbar helg. KRAM

  SvaraRadera
 15. Åh, vilket fint kort!!!! Fina muggar du har köpt dig!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 16. Åh, gillar verkligen det runda kortet!! :) Himla tjusigt. Å trevlig blogg också! Får nog komma tillbaka hit... ;)

  SvaraRadera