Inte mycket nytt under solen... förlåt molnen...

Nä, det är inte så mycket som händer. Eller JO, det är det visst. Det händer nästan FÖR mycket. HELA TIDEN! Det är därför jag inte hinner skriva. Livet rusar på i 280 och jag kan meddela att jag INTE hunnit slå in en enda av barnens paketkalenderpaket än... och det som jag skulle göra i såå god tid. Adventsstädningen börjar redan sumpa sig fast det inte hunnit bli advent än och jag har inte hunnit köpa adventspresent till förskolans adventskalender. Den ska var inne senast fredag och idag jobbar jag till 18 så det blir väl en omöjlig ekvation antar jag. Som så mycket annat i desa dagar. Lussekatter har jag däremot gjort! Kryss i taket!!! -samtidigt som jag sanerade ett skåp på konstiga små kryp OCH lagade mat. Multitasking på hög nivå vänner!

Jag ska glädja er med lite färg iallafall. Ett kort som jag glömt visa. Ser lite lustigt ut i färgerna kanske men det är fotat sent på kvälen så det kan nog bero på det... håll till godo, och i hatten för på lördag är det första december så nu börjar julracet gott folk. Nån som har en handbroms tillövers kanske? Jag betalar bra...

10 kommentarer:

 1. Åh, vad jag känner igen mig i det du skriver. Skulle oxå behöva en handbroms....

  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Du har säkert något i dina "gömmor" som funkar utmärkt till kalendern i skolan!
  Men visst är det roligt med julförberedelserna!? Vi har ju en härlig jul att se fram emot-tillsammans!!! Bless Ewa

  SvaraRadera
 3. Gaaah! Jag vet precis vad du pratar om och jag har inte ens ett jobb som tar en massa tid längre. Ändå räcker inte tiden till allt jag vill göra. Men som sagt, jag klagar inte... Vill bara ha några fler timmar per dag. (Hittar du bromsen kan du väl skicka en likadan till mig?)

  SvaraRadera
 4. visst var det väl du som en gång tipsade om The Pioneer Woman Cooks?
  Anyway - hon får nog få största cred för att vår dunderlyckade Thanksgivingmiddag gick så fantastiskt bra. (se blogg)
  Och därmed får väl du också lite spill-creed, menar jag. ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag tittar till dig, hoppas du hinner med det du ska, försök stressa ner lite .
  Kram

  SvaraRadera
 6. Oj så vackert!!!

  Jag fick en broms av gubben igår. Han kläckte den suveräna idén att nu när vi ska fira jul hemma för första gången och få hit släkten istället så beställer vi givetvis julmaten... Catering alltså. Hm... Ganska sympatisk idé men visst är det fusk?

  SvaraRadera
 7. Monica: Ja tack, ett par timmar till till mig också tas tacksamt emot :-)

  Kärin: Jovisst Pionjärkvinnan hittade du nog här hos mig. Tack för spillcredet. Fast jag hade hellre vart med på den där middagen. ;-) Jag nästan dregglade när jag läste om alla läckerheter!

  Monika: What a mighty good man!! Lite fusk kanske men mest mot oss andra som inte får catera (hur skriber man det nu då?) Känn dig alldeles underbart lycklig över din catering tycker jag, men griljera en liten skinka i ugnen så det luktar lite jul :-)

  SvaraRadera
 8. hmm, vet inte hur jag gør så man kan klicka på bilderna så de blir større... vet du? eller går det bara på blogspot?

  hade gærna lagat den maten med dig! åh, vad kul vi skulle haft. funderar på att ta mig ner till Ullared nån dag snart (julhandel...) - tænk om man kunde kombinera det med ett besøk?

  SvaraRadera