Give me mercy please

Det är fredag. Yey!!
Jag är ledig. Yey!!
Barnen är också lediga. Dubbelyey!!
Huset ser ut som om en atombomb briserat. Hm...
Jag behöver desperat genomföra en storstädning. Örk!!

Det är bara det att jag försökt genomföra den där storstädningen hela veckan.
Som alla förstår har det inte gått så bra.
Det har gått dubbeldåligt.
På något vis måste jag uppbringa megamassors med städinspiration idag.
Hur gör man det?
Jag har glömt bort.
Give me mercy please.
Eller en städhjälp.
Gärna en städhjälp.

6 kommentarer:

 1. Här skulle också behövas städas. Inget kul alls när det är så grått och regningt ute. Men det är ju ett nödvändigt ont. Vi får trösta oss med att man känner sig så nöjd när man är klar.

  Ha de gott. KRAM

  SvaraRadera
 2. Städa är inget kul. Fast om man bara får börjat så går det av bara farten. Sätt på någon bra musik och kör igång. Lycka till.
  Bammie

  SvaraRadera
 3. Här är det också stökigt... men nu orkar jag knappast! Får försöka städa av det värsta och göra lite fredagsmys! Jag har önskat mig en butler!!! ;)

  SvaraRadera
 4. Oj,oj,oj!
  Vem behöver inte städa...
  Jag och Christine kom precis hem från Formex, gissa om vi är trötta efter alla steg och intryck!
  Har dessutom en hel kollektion att packa upp, NATTAJOBB!
  Sen var det de där med något fredagsgott...JAMES! Nu får du komma hem...semestern ÄR SLUT!!
  Kram kärmor

  SvaraRadera
 5. Börja med tvättstugan, det gör jag oftast för då måste man samla in tvätten som ligger utströdd över heela huset...Då blir det genast en domino effekt, men man måste sätta på en maskin innan man går och städar nån annan stans. Ha på hög bra musik som piggar upp och ökar tempot.Dela på jobbet med maken och barnen. Här brukar J dammsuga och skura golven + skura toaletterna :) pojkarna plockar undan skor o dyl i hallen och bär upp alla grejer som ska upp. Mitt jobb är att plocka plocka plocka. Eftersom jag inte gillar att springa upp och ner i trappen överlåter jag det jobbet till barnen ;) Jag samlar ihop allt som ska upp och lägger det i trappen sen springer grabbarna upp och ner några vändor...Sen går jag upp och lägger allt på plats! Funkar hyfsat bra. Det är roligare att veta att nån annan fixar på ett annat ställe än jag. Och så hinner inte barnen stöka ner så mkt under tiden eftersom dom hjälper till, förutom lillan då !
  Ska ärligt säga att det inte alltid e med lätta fötter barnen hjälper till men dom går att muta ganska bra med trevligt fredagsmys eller nåt.
  Blev ett låångt inlägg men jag blev så inspirerad... tror jag ska plocka lite tvätt, det behövs! Kram på er alla fem, tack för hjälpen med shoppandet på GEKÅS LOVE Malin

  SvaraRadera
 6. Jag vill också ha städhjälp...Hmmm...

  SvaraRadera