Några små paket

Alltså, att slå in presenter måste ju vara något av det roligaste som finns. Det är tur att man har familjemedlemmar, släkt och vänner som fyller år lite nu och då så man har en anledning att fixa fina paket. Det är ju inte alltid man har tid att kreera någonting utöver det vanliga förstås, men bara ett vackert papper och matchande snören kan ju göra ett paket fint om det slås in med omsorg.

Som ni kanske förstår har jag ganska svårt att hålla fingrarna i styr när jag hittar fina presentinslagningsattiraljer. Papper, snören, washitejp, dekorationer, kort... Ja jag tror helt fullt och fast att det är omöjligt att få för mycket av de här sakerna. Materialare brukar min man skämtsamt (?!) kalla mig ibland och det ligger kanske inte så långt ifrån sanningen, hrm... Det finns ju så mycket som man "behöver" ha och som definitivt skulle kunna komma till användning någon gång eller hur?! ;)

Förra veckan fyllde minstingen i familjen tio år. Inte så liten längre, förutom i mammas hjärta där han alltid kommer att vara "min lille kille". Väl värt att fira ordentligt är det iallafall och jag satte mig ner och knåpade lite extra med presenterna till jubilaren. Resultatet ser ni här. Hoppas ni blir inspirerade och hittar några nya ideér. Det är inget avancerat eller revolutionerande, men även lite ansträngning kan göra mycket för slutresultatet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar