Craft and creativity


Idag under eftermiddagens surfstund hittade jag till den här fina bloggen


och blev genast ofantligt sugen på att sortera allt material i mitt pysselrum. Eller ska man kanske säga "studio"? Det låter ju väldigt mycket mer urbant och chict... Tja, men eftersom jag bor mitt ute på landet och mitt rum inte är så chict utan mer ett kombinerat arbetsrum/gästrum så är det väl mer ett pysselrum kanske, eller ett kreativt rum.

Fast så värst mycket kreativitet har där inte varit på länge. Mest en ofantlig röra sedan vi flyttade rummet till övervåningen för... ja snart jättelängesedan. Men nu är faktiskt alla lådor uppackade, nybyggt och numera också målat skrivbord på plats så det vore väl på tiden om det också fick bli någon ordning bland pysselgrejerna kanske.

Hur som helst så var det inte alls det jag skulle komma till egentligen utan det var ovan nämnda mycket trevliga blogg, Craft and Creativity, med tillhörande - mycket estetiskt tilltalande - webshop, Make and Create


som jag av en slump hittade till idag. Hur jag kunnat undgå att upptäcka denna pärla såhär lång tid övergår mitt förstånd men nu kommer jag med all säkerhet att vara en flitig besökare på båda ställen. Är du det minsta pysselsugen uppmuntrar jag även dig att göra ett besök. Garanterad pyssellust utlovas.

1 kommentar:

  1. Tusen tack för dina fina ord! Du anar inte vad glad jag blir! :-)

    SvaraRadera