Oinspirerad


I går hade jag en riktigt tyckasyndommigsjälvdag.

Det regnade på min lediga dag, jag ville ut i trädgården och så men det stormade så det hade varit totalt omöjligt, jag städade/röjde hallen på övervåningen så den blev ren visserligen, men också alldeles tom, vit och tråkig och jag hade absolut NOLL inspiration att hitta på något att piffa upp den med. Örk. Ogilla sådana dagar.


Det hela slutade med en tur till affären där de hade fått ett alldeles nytt tidningsställ så alla magasin såg riktigt fina, blanka och inbjudande ut. Det blev två tyckasyndomsigsjälv tidningar i vagnen direkt och dagen avslutade sedan med att jag och min mamma som jag hade som gäst somnade i soffan klockan nio framför filmen Julie och Julia. (Tur jag sett den förut och tur att gästerna är lika trötta som en själv. :-))
Inte en dag som man skriver in i almanackan som the best ever precis, men det var mysigt med besök och idag hoppas jag på lite mer plus på inspirationskontot. Nu har jag ju i alla fall Elle interiör att konsultera.

6 kommentarer:

 1. Tidningar får alltid mig på bättre humör - hoppas den här dagen blir roligare. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej! Vissa dar är bara för tråkiga..
  Vad gillade du Lchf magasinet! En av mina favoriter ..
  Vore kul att få bjuda dig på rättikagratäng nån dag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillade den. Inspirerande!
   Och rättikagratäng låter jättegott!
   Kram

   Radera
 3. Härliga och inspirerande tidningar brukar kunna förgylla de tråkigaste dagarna. Man kan inte undvika att bli på lite bättre humör.

  Efter ett antal dagar med ihållande regn så tittade solen fram lite idag men tyvärr är vinden alldeles isande kall.

  Ha en fin helg!
  Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag ska göra mitt bästa! :-)

   Radera
 4. Tidningar är bästa trösten minsann. Iallafall de av sorten du införskaffat :) Hoppas på energi och inspiration som flödar en sån här dag istället :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera