Cliniderm


Strax innan jul fyllde jag i ett formulär på Cliniderms facebooksida, där de sökta ambassadörer som skulle få testa deras produkter. Får väl erkänna att jag gjorde det lite halvhjärtat, ni vet med tanken "ja, ja, jag kan väl fylla i, för det tar ju inte så lång tid, men jag kommer ju aldrig få testa ändå..."

Döm då om min förvåning när jag kom hem efter julfirande i fjällen och hittade ett mycket trevligt paket i posthögen. Det var en fin presentförpackning från Cliniderm med de här två produkterna inuti.

Pure Renewal cleansing foam, normal/mixed skin och Active Protection day cream, normal skin.
Jag har nu testat dem ett par veckor och tycker att jag är redo för ett utlåtande.

Pure Renewal cleansing foam är ett rengöringsskum som verkligen gör sitt jobb på bästa sätt. Det tar till och med bort min vattenfasta mascara och huden känns riktigt ren och fräsch när man använt det. En ny favorit som jag garanterat kommer fortsätta använda och köpa igen.

Active Protection day cream är också det en riktigt bra produkt. Problemet för min del är bara att jag under vintern får riktigt torr och stram hud, så just för tillfället räcker den här krämen inte riktigt till för mig. För att få bort den där strama känslan som då och då uppstått har jag fått ta till en annan Clinidermfavorit, Barrier repair. En liten klick av denna "mirakelkräm" får all torrhet att genast försvinna.

Dock tror jag nu när nu när testperioden är över att jag går tillbaks till min vanliga dagkräm. Det är också en Active protection day cream från Cliniderm, fast en som är anpassad för torr hy. Den fungerar toppen under vintermånaderna. Det som är kvar av krämen jag fick att testa sparar jag några månader tills våren tittar fram igen, då tror jag att den kan funka riktigt bra, även för mig.

Summa sumarum. Jag gillar Cliniderm. Mycket. Jag upptäckte deras produkter tidigt i höstas av en slump egentligen när jag behövde en ny rengöringscreme. Sedan dess har jag fortsatt att testa fler och fler produkter och har blivit mycket positivt överraskad. Det är bra grejer som huden gillar. I alla fall min. :-)

1 kommentar: