[ förmiddag i skogen ]


Ledig fredag då tanken var att jag ÄNTLIGEN skulle få klippt gräset då det inte blivit gjort på tre veckor pga mycket idogt regnande , men vad händer då? Jo det regnar förstås. Igen.
Suck och stön. Blir man trött eller trött?!

Ur som haver så slutade det i alla fall regna ganska fort och medan gräset torkade upp blev det istället en tur till skogen. Resultatet av den utflykten blev vad som synes ovan. Ett styck foto på världens minsta och mest perfekt snygga svamp. (Säkert världens mest oätliga också, men det spelar ju ingen roll när den bara ska vara med på bild.)

Och... En överfull korg med goda svampar. Så överfull att de små godingarna ville trilla ur i skogen. Ve och fasa, det vore ju förfärligt, så det var bara att försiktigt balanserande ta sig till bilen.
Nu återstår bara slavgörat att rensa skönheterna också men det får bli en senare fråga för nu är det HÖG tid att ta tag i gräsmattans drygt knähöga gräs. (Bara en lätt lätt överdrift. :-) )

Have a nice weekend y´all. Här ska vi fira en åttaåring som räknat ner och räknat ner de senaste tre veckorna. Det blir en efterlängtad frukost på sängen imorgon. Hoppas han klarar av att sova lite i natt i alla fall, den lille sötnosen.

3 kommentarer:

 1. Jag ääälskar svamp! Hittar aldrig någon, men man kan ju köpa. Härliga bilder!

  SvaraRadera
 2. MUMS med svamp - är ju så sanslöst gott, speciellt på toast..! :-)

  SvaraRadera
 3. Jösses vad svamp!Det är ju ljuvligt gott!
  Trevlig helg!
  kram

  SvaraRadera