Trött men glad

Idag är jag ganska jättetrött... I dagarna två har vi haft fem personer här från IKEA family live magazine, varav två engelsmän, för att göra ett hemma hos reportage för IKEA family tidningen.

De invaderade vårt hus med massor av kreativitet och glada skratt i torsdags och vi har haft två otroligt roliga men intensiva dagar. I går kväll när de hade åkt kom jag på mig med att fortfarande prata engelska med Martin, snacka om förvirrad. ;-)
Det ska bli väldigt spännande att se vad resultatet blir av allt detta stylande, fotograferande och intervjuande. Det känns ju lite nervöst när man vet att typ 7 miljoner människor kommer att läsa om oss... :-P

Är ni nyfikna så håll utkik på ikeafamilylive hemsidan, IKEA FAMILY LIVE på facebook, och i IKEA family tidningen (något av höstnumren) så dyker vi nog upp där vad det lider. :-)

7 kommentarer:

 1. Så häftigt!!!
  Va kul!!

  Kram på dig,
  ses imorgon kanske?

  SvaraRadera
 2. Shit vad kul!! Det ser jag absolut fram emot!
  Ha en skön helg,
  /A

  SvaraRadera
 3. Men åh så roligt! Ska hålla stenkoll i tidningen och på nätet!!!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Oiii vad ROLIGT! Lova att du hojtar till åt mig när det kommit ut så jag får kika, kram! :-)

  SvaraRadera
 5. Whaaa, va kul!!! Oj va jag kommer att längta till hösten nu! ;)
  Kramen ♥

  SvaraRadera
 6. Wow! Hur kul och spännande som helst. Kommentaren "Åh, det ser precis ut som i en IKEA-katalog!" (sagt här hemma av en imponerad tonåring för många år sedan) får en ny betydelse. :-) Jag längtar redan! Det ska bli jättekul att se resultatet.

  SvaraRadera
 7. Åh, vad spännande det låter. Skall bli spännande att se resultatet!
  Ha det bäst!
  kramisar

  SvaraRadera