Inspirerad


Men VAD är detta för skräp? tänker säkert någon nu... någon som inte gillar gamla bräder och "recyklingkonst" som jag. :-) För detta mina vänner är verkligen något som jag "går igång" på, till tusen. Sådana här bilder är som en blåslampa för min inspiration. Jag vill GENAST gå ut i ladugården och bygga mig ett eget träd. Eller iallafall tvinga med mig maken ut i ladugården och få honom att bygga mig ett träd, utifrån mina stränga instruktioner givetvis. ;-)
Det borde inte ta allt för lång stund, för är det något som det här stället svämmar över av så är det gamla brädbitar, plankor och virke i alla de storlekar och former.
Jag BEHÖVER (eller skulle önska ;-)) en liten lägre variant av denna i min hall, till pojkarna, som bara slänger sina jackor på golvet för att de inte når upp till hatthyllan. 
Hm... detta måste genast utredas och planeras. Den underbara bilden hittar du HÄR.



Ett sådant här träd, från Swedese skulle ju också kunna funka (*älskar*) men är nog nåååågot smärtsammare för plånboken. ;-) Om jag inte kan få älsklingen att göra någon variant på det också förresten... Det blev mycket att fundera på det här. Jag blir nog helt enkelt tvungen att slå till på båda varianterna, eller ännu fler. Varför inte bygga en hel skog när vi ändå håller på?! Frågan är bara var jag ska få plats med den? men det vore väl ett angenämt problem att lösa. :-)

5 kommentarer:

 1. ja du här är samma problem..mn killar slänger skor jackor i en enda hög på golvet med..ska fixa krokar på lägre plan..
  trädet är så fiffigt..
  ha en br adag..
  kram anna

  SvaraRadera
 2. Oh, i like! Trädet på första bilden. Synd att min hall är så liten, men jag kanske skulle kunna ha nått liknande i rummet.... hmmm....
  // yster

  SvaraRadera
 3. jag tycker att båda modellerna är vackra :). har också funderat på något liknanade. och tänk vad mycket roligt man kan göra runt om... lova att du visar hur det blir!

  SvaraRadera
 4. Ja trädet från Swedese är nog betydligt dyrare men ack så fint det me!

  Ha en fin dag
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilket roligt träd! Det finns så mycket kul man kan göra!!
  Tycker om din blogg, känns som om jag nyligen besökt en blogg med lika namn, men vet inte om det var din...

  SvaraRadera