Jo det ÄR sant!

Ett till inlägg, redan idag! Bloggning två dagar i rad har minsann ingen blivit bortskämd med här på väldigt väldigt länge. Men nu sitter jag här, tv:n är avstängd, det är tyst i huset, älsklingen pratar med brodern  min... så varför inte en liten alldaglig lördagsrapport från verkligheten. 

Allt har väl mest varit som vanligt här. Jag jobbade några timmar i förmiddags. Martin var med Noah på fotbollsträning och fick ta med sig de båda brorsorna också, sedan skickade han iväg äldste sonen på innebandysammandrag och skjutsade minstingarna till en "play-date" med en kompis. När jag kom hem var det således alldeles tyst och tomt i huset (förutom M då...) En väldigt konstig känsla måste jag säga. Det händer inte ofta att alla barnen är utflugna samtidigt. Förutom när de är på skola - förskola då, men då är man ju inte hemma själv heller.

Nåväl, detta resulterade ju i att vi kunde passa på att röja lite på grabbarnas rum och slänga massor med SKRÄP som de garanterat inte tillåtit oss att kassera annars. Noah lyckades lurka fram en demolerad dinosaurie ur skräppåsen när han kom hem och började leka med. "Det här är INTE skräp!" deklarerade han bestämt. Men han gav efter när jag påpekat att han kanske kunde leka med någon av sina typ femtio HELA dinosar istället. Ja, ja... det kunde han väl kanske gå med på då, efter lite betänketid. :-) Tänk, de är till och med mer samlarbenägna än sin mor och far. (Och det vill inte säga lite... hrm...)

Ikväll har vi ätit god middag och god efterrätt tillsammans med trevligt sällskap och nu... måste jag vattna den lilla fredsliljan... såg jag när jag lyfte blicken. Den slooooookar väldeligt helt plötsligt. (Kanske för att kärleken eldat på i braskaminen så det är bastuvarmt - och skönt - här inne :-)  )
So long då,  och ha en god natt alla därute. Jag tänker minsann sova sju kvart i timmen så jag är riktigt utsövd i morgon. Prova det ni också! ;-)

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!!
  härligt att få rensa..
  här har vi rensat på överskåpen i köket..
  ha det så bra..
  hoppas vi synes i kyrkan i morgon..
  Kram anna

  SvaraRadera
 2. ooups!!
  inte rensat på överskåpen..Nej nej..vi har rensat bort överskåpen..nermonterade borta för alltid!!
  kram

  SvaraRadera
 3. Underbart att få rensa och slänga!! Det går jag igång på riktigt rejält =)

  Kramar!! ♥

  SvaraRadera
 4. åh, tack för att du skämmer bort oss ;). vilken hrälig layout och vad skönt att rensa ut lite :).

  kram kram,

  SvaraRadera
 5. Jag tänkte jag skulle rensa i killarnas rum i helgen när de är borta.
  Det är gott när lite skräp är borta...
  Kram

  SvaraRadera