Vilken skit!


Ni ser det va? Hela hans väsen utstrålar det elände som nyss hänt.
Vi har haft en underbar påsk och på påskdagen gjorde vi en utflykt till Hyltenäs (Seatons) kulle där vi grillade, spelade fotboll och hade det mysigt i kylan och det sporadiska snöfallet. (Aprilväder eller?)

Men inget kalas utan kras. Något eländigt (eller semieändigt) måste ju också hända och detta något stod Elia för denna dag. I lekens vilda yra glömde han bort att han var kissnödig och alltihop kom i byxorna. Hans kommentar till detta fälldes strax innan denna bild togs...

"VILKEN SKIT!!!"

Inget vackert uttryck och inget vi väl skulle uppmuntra honom till att säga i vanliga fall, men vid detta tillfälle måste jag säga att det var svårt att hålla skrattet borta.
Den lille parveln tyckte verkligen att detta var miserabelt och var tvungen att uttrycka sig med de värsta ord han kunde tänka sig ta till.
Inga extrakläder fanns heller med, men som tur var passade mammas leggings som hon hade under jeansen hjälpligt (om än lite korviga på benen som ni kan se) ;-) så det gick iallafall att fortsätta leka. Första stunden under filten innan vi klurade ut vilken klädsel som skulle kunna passa var inte jätterolig.

Ja hej å hå så det kan gå. Men det mesta går att lösa och vi hade en jättemysig utflykt. En treochetthalvtåring i trikåer är ju alltid kul att titta på när han kryper omkring i källargångarna till Seatons jaktslott och byxorna halkar på trekvart :-) Men det bekom inte treochetthalvtåringen själv det minsta. Bara han slapp frysa så var det inga problem.
Jag gillar den inställningen :-)
Full fart! Glada dagar! Inga problem är för stora för att lösas!

7 kommentarer:

 1. Stackars liten, men vilken tur att modern kunde krångla sig ur sina leggings. Låter som ni hade en underbar utflykt i allafall.

  Underbart foto!

  kramisar Molle

  SvaraRadera
 2. Lovely lovely lovely!

  Ibland måste kraftuttfryck helt enkelt sanktioneras, speciellt när det kommer från en sån söt liten mun.
  Men hur liten är DU människa eller är tightsen väldigt stretchiga?

  SvaraRadera
 3. Underbar bild och underbar historia att scrappa.
  Jag vill gärna se bilderna med honom i tights!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vi sådana tillfällen är det Ok att använda sådana kraft ord. Villket underbart härligt foto. Detta kallar jag för en förutseende mamma.
  Ha en bra dag. KRAM

  SvaraRadera
 5. zara...
  det är ju tightsen han har på sig...

  och c...
  JA! de är VÄLDIGT stretchiga... VÄLDIGT! typ strumpbyxstretchiga :-)

  SvaraRadera
 6. Fniss.. Underbart foto! Och bra kommentar:) En annan har nog inte heller kunnat hålla sig för skratt!!:-)
  Kramen!!

  SvaraRadera
 7. Hihihi! Vilken härligt glad historia. Varför deppa ihop om man kan göra någon annan glad när man råkar ut för missöden? :-)

  SvaraRadera