[ I think I´m in love ]

Bild lånad från IKEA.

Åååååå!
Jag tror jag är kär.
I ett skåp från IKEA.
Ikea PS skåp.
949 kr.
Jag vill minst ha två.
Vit, silver eller röd?
Svåra val.
Liksom frågan VAR jag skulle ha dem...
Men strunt i det.
Någonstans borde de väl få plats.
Eller?
Jo!

[ Todeloo! ]

I morgon drar Kortskissen igång igen efter sitt sommarlov. Denna veckan har jag inte hunnit knåpa ihop något då jag varit bortrest så mycket men massor av duktiga tjejer är på G så kika in och bli inspirerad!!

[ Gävle by night ]

En gång är ingen gång och två gånger är en vana. Om detta påstående stämmer så kan man nästan säga att detta har blivit en reseblogg. Förra veckan bloggade jag nämligen från en hotellsäng i Västerås och denna veckan från en hotellsäng i Gävle. :-)

Roligare än bloggning från sängen blir det inte en tisdagskväll i Gävle när man är ganska så trött efter 11 timmars arbete, men jag är rätt nöjd med det måste jag säga. Det är nämligen Pride and Prejudice på tv också, så på mig går det ingen nöd.

Denna vecka bygger vi en ny och fin Village-butik i en galleria här i Gävle. Det är alltid lika spännande och utmanande för ingen butik är den andra lik i form och storlek och alla bjuder de på olika förutsättningar. Men vad härligt det är med ett arbete där man känner att man verkligen åstadkommit något och gjort någon klart när man avslutar för veckan. När vi kommer är det MASSOR av varor, hyllor, bord och allehanda attiraljer huller om buller och när vi åker, VOILÁ! en färdig FIN butik. Mycket tillfredsställande!

Och nu, God Natt på er allihop. Jag ska ägna filmen lite uppmärksamhet en stund till, men sedan släcker jag lampan för idag och sover gott.

Men alltså...

Här är ju mer än stendött på det här stället. Är det någon som orkar med att titta in längre tro? Det är knappt så jag gör det själv... :-)

Idag bloggar jag från en hotellsäng i Västerås. Är här för lite, eller ganska mycket, jobb några dagar och inte visste jag att det var HIT man skulle åka för att få lite sol på näsan. Hade jag vetat det innan kunde vi ju hängt här hela semestern. Nu får jag låtsas att jag har lite semester istället, fast jag jobbar. Det känns ju åtminstone lite semesterlikt att sova på hotell...

Solen har strålat här idag och jag åt kvällsmat på en trevlig uteservering med min kollega efter vi jobbat klart. Man kunde sitta ute i kortärmat utan att frysa!! Tjoho! Knappt man tror det är sant. Hemma hade det visst varit skräpväder hela dagen. Undrar om detta verkligen är Sverige? Ligger Västerås möjligen i Italien? Jag kanske missade något på geografilektionerna... Någon som vet? ;-)