[ Storfiskarn´]


Kära vänner, bekanta, släktingar, kungar, drottningar och medborgare. Framför er ser ni nu världens lyckligaste man. :-) 
Min älskade make tog sent i går kväll upp en 10 kilos gädda och var sedan i extas, i varje fall tills jag gick och lade mig. 
It´s a dream come true!

Grattis älskling!! Nu kan vi verkligen kalla dig storfiskarn´utan att överdriva. 
Hoppas bara du fortsätter att drömma liiite om mig på nätterna och inte bara om gammelgäddan. ;-) Love you! 

[ okej ]

Här kommer väl ett litet livstecken då. 
Detta inlägg är tillägnat min vanligtvis mycket, mycket trevliga arbetskamrat Cina. 
Vanligtvis...
För nu börjar hon faktiskt bli liiiite gnällig ;-) :-)
Väldigt mycket tjat om hur dåligt den här bloggen uppdateras. Ha ha!! ;-) (Löv ya!)
Så nu får jag väl göra bot och bättring. I säck och aska presenterar jag här ett litet kort som är med på Kortskissenbloggen denna vecka. Sista kortskissen innan bloggen tar lite sommarlov. Ja inte min blogg då, (fast man kanske kan tro det... men jag har väl mer haft vårlov...) utan Kortskissen tar lite sommarlov. Här kan ni fortsätta titta in och hoppas på lite grannlåt emellanåt, så får vi väl se hur godhjärtad jag känner mig under sommaren. :-D

Och detta är mitt bidrag till Lindzis skiss...



Inte så komplixerat, men lite rött och lite gladeligt. :-)
Hepp!

PS: Cina, om jag nu får gnälla lite också så är det vääldigt tunnsått med kommentarer från dig här tycker jag! Försök nu lista ut hur man skriver en sådan. (Ledtråd, titta en rad nedåt - där det säkert står 0 har kommenterat, eller 1 eller 2....) Du kan till exempel skriva att det var det snyggaste kortet du sett... eller så... ;-) Ha ha!

[ Larvigt ]

Idag har jag pysslat lite, med mina egna barn och med andras, på söndagsskolan. Det var längesedan nu, som jag pysslade alltså, och idag var det riktigt roligt. Enkelt, prestationsfritt och bara KUL!!!

Vi knåpade ihop sådana här "larviga" små varelser. Långa, korta, med jättekrulliga antenner eller med inte alls så krulliga, tejpade eller limmade, glada och sura. JÄTTEFINA!!!! 
Det är underbart att pyssla med barn. Det bara sprutar kreativitet och uppfinningsrikedom ur dem. Ingen larv blev den andra lik fastän alla hade samma material och utgångsläge. Det tycker jag är fantastiskt!

Dessa fantastiska skapelser fick vi till endast med hjälp av mitt gamla scrapspill och lite enfärgat papper, penna, lim och/eller tejp. Tänk att gamla "rester" kan bli något såhär kul. DET gillar jag. Helt i linje med min "loppisanda". :-)


Utflykt


De här två snyggingarna och jag var iväg på en riktig liten (eller ganska stor) roadtripp igår. En mycket trevlig sådan också. Vi drog iväg till Östregårds antik och loppmarknad utanför Växjö.
O O O!!! Hade de mycket prylar där eller? Svar JA, så det räckte och blev över :-) 
Alla fick vi fyndat litegrann och gick nöjda därifrån efter X antal timmar. (Vi behöver ju inte närmare gå in på exakt HUR många... ;-) ) Några mat och fikapauser hann vi naturligtvis med också. Det är ju inte lämpligt med lågt blodsocker på ett sådant här ställe. :-)



I trädgården bland äppelträden var det riktig "Pippi Långstrump känsla". De hade hängt upp massa udda koppar och kannor i träden och runt rabatterna hade de kantat med udda tallrikar. Kul idé och det fick en definitivt att dra lite extra på smilbanden.
Det här är ett perfekt utflyktsmål i sommar för alla som gillar loppisar, öppet varje söndag. Don´t miss it!